Від нас пішов "концептуаліст з крилами" Богдан Пастух
23.05.15

Із сумом повідомляємо, що 22 травня від нас пішов Богдан Пастух, що близько 5 років працював концептуалістом в Найдорожчій ресторації Галичини.

Пан Богдан був людиною з унікальним та яскравим життєписом. Народився в селі Дусанів, Перемишлянського району, після закінчення школи подав документи в повітряні війська і в 17 років відправився до Рязані в Росію. Після того була Нова Земля та Земля Франца-Йосифа – острови посеред Північного Льодовитого океану. Згодом – повернення до Львова.

Працював на будівництві лампового заводу («Іскра») та «Електрону». Після того був танковий завод і аеропорт, де його перевели на посаду борт-провідника. Там він отримав свої крила… Встиг попрацювати на летовищах Гомеля та Москви (Внуково). Після постійних відряджень та поїздок, він знову повернувся до Львова. Тут дослужився до заступника директора Львівського аеропорту.

В травні 2009 року пан Богдан прийшов у Холдинг емоцій !FEST.

«В моєму житті було дві професії, перша – аеропорт, друга – «масони» (Найдорожча ресторація Галичини). Направду, в обох випадках, ціль одна – зустріч, привітання та супровід гостей. Найбільш цінне для мене, коли відвідувачі з задоволенням залишать заклад, зі словами «велике вам дякую», – казав він про свою роботу.

Богдан Пастух, ми пам'ятатимемо! Кращій людині – світла пам'ять! І легких крил!