Шеф-кухар “Гасової лямпи” виборов медалі на “Днях української кухні”
25.05.15

Шеф-кухар ресторації-музею “Гасова лямпа” Геннадій Панов — у числі переможців Першого національного конкурсу “Дні української кухні”. Конкурс проходив 21-22 травня у Львові.

Геннадій Панов брав участь у двох номінаціях: “Салат” і “Основна страва з яловичини”.

“За салат з стебла молодого буряка, молодої моркви, топінамбура та ревеню я отримав бронзову медаль, а за яловичину тушковану з молодими овочами — срібну медаль. Учасники були з всієї України — це понад 70 кухарів”, - розповів Геннадій Панов.

Перший національний конкурс “Дні української кухні” проводила Асоціація кухарів ГО «Західна Шеф Група» спільно з бізнес-форумом «Perspective UA». Зі страв переможців буде сформоване меню, яке презентуватимуть в посольствах України в світі, з нагоди святкування Дня Незалежності України.

Геннадію Панову 35 років. Родом з Криму. Вже три роки працює в Холдингу емоцій !FEST шуф-кухарем у «Гасовій лямпі».

Ресторація-музей “Гасова лямпа” - Львів, вул. Вірменська, 20, тел.: 050 371 09 08.

Фото з Facebook Юрія Черноуса