“Каннські Леви” їдуть до Львова!
06.08.15

19-22 серпня вперше у Львові пройдуть офіційні покази найкращих рекламних роликів світу у межах Днів креативності — LIONS Creativity Days. Чотири дні, сім подій та тисячі кращих рекламних відео фестивалю “Каннські Леви” у категоріях FILM та FILM Craft, які зняли на планеті Земля за останні 3 роки!

Фото: cotidianul.ro

Холдинг емоцій !Fest, найекстравагантніший фестиваль сучасного мистецтва у Західній Україні Urban Exploration Lviv та офіційне представництво “Каннських Левів” в Україні — ReklaMaster запрошують насолодитись найкращими прикладами творчості та креативу. Організатори обіцяють, що кожен показ буде неповторним і подарує глядачам багато сильних емоцій, проте відчути повноту вражень можливо буде лише відвідавши їх усіх.

“Львів як столиця ІТ та культури мав би нарешті поселити у себе “Левів”. Тому європейські леви їдуть в гості до львівських! Фестиваль «Каннські Леви» проходить вже півстоліття, а нагород на ньому українці ще не отримували. Треба це змінювати!” - каже співорганізатор показів у Львові, організатор Urban Exploration Lviv Fest Анаїд Агаджанова.

Заходи “Каннських Левів” у Львові проходитимуть чотири дні. Окрім показів кращих рекламних роликів запланована також лекція керівника ReklaMaster Костянтина Кузнєцова, присвячена рекламі та інноваціям.

Розклад заходів LIONS Creativity Days у Львові:

Пролог”

Час: середа, 19 серпня. Початок показу о 21:00

Локація: Пструг, хліб і вино (вул. Братів Рогатинців, 49)

Експозиція”

Час: четвер, 20 серпня. Початок о 20:00

Локація: Театр пива “Правда” (пл. Ринок, 32)

Розвиток”

Час: п'ятниця, 21 серпня. Початок о 20:00

Локація: Театр пива “Правда”

Кульмінація”

Час: п'ятниця, 21 серпня. Початок о 21:00

Локація: Італійський дворик (пл. Ринок, 6)

Еволюція»

Час: субота, 22 серпня. Початок о 18:00

Локація: Театр пива “Правда”

Лекція від організаторів показів: “Еволюція соціального середовища. Шлях від інновацій в рекламі до технологій в суспільстві”

Епілог”

Час: субота, 22 серпня. Початок о 19:30

Локація: Театр пива “Правда”

Смак”

Час: субота, 22 серпня. Початок о 21:00

Локація: Театр пива “Правда”

Показ разом з дегустацією мануфактурного пива.

Тривалість кожного показу — 1 година.

“Ці акції — такий собі пролог до масштабного осіннього фестивалю “Каннських Левів” у Львові. Восени будуть не тільки покази, але й багато воркшопів, конкурси та багато цікавого”, - додає Анаїд Агаджанова.

У понеділок, 17 серпня, у Львівській копальні кави відбудеться прес-конференція організаторів показів Каннських левів у Львові. Більше інформації — згодом.

Придбати квитки на покази Каннських левів можна за адресою площа Ринок 10 - інфо-центр Just Lviv It! Цікава інформація про фестиваль і програма тут.

Інформація про локації проведення показів.