5 причин відвідати Італійський дворик у Львові
07.08.15

Як знайти найзатишніший дворик Львова? У самому центрі міста, де блукають тисячі туристів, грають вуличні музиканти і проходять фестивалі, можна сховатися від шуму та відпочити в атмосфері старого європейського кварталу. Ми зібрали 5 причин відвідати Італійський дворик.

1. Найзатишніший дворик старого Львова. Розташований у Палаці Корнякта - пам'ятці ренесансної архітектури, який також називають Королівською кам'яницею. Вхід до дворика — це вхід до історичного музею, тому, при бажанні, можна також оглянути експозицію.

2. Італійська музика з вінілів. Музику італійських виконавців тут можна послухати зі справжніх вінілів, що надає цьому місцю особливого звучання.

3. Кав'ярня з італійськими стравами та смачними напоями. Тут можна скуштувати традиційні страви італійської кухні: салат капрезе, пасту, брускетти, паніні. А також поспілкуватися з друзями за келихом освіжаючого лимонаду, вина чи коктейлю.

4. Щовечора — музика. Живе звучання і неповторна атмосфера — щовечора в Італійському дворику з 19:00.

5. Щосуботи — покази фільмів. Безкоштовні покази гарного кіно — кожної суботи о 21:00 (детальна інформація тут). Цієї суботи, 8 серпня, показ фільму “Любов. Інструкція з використання”.

“Італійський дворик — це й ніби площа Ринок, але тут немає того шуму і руху, що є на самій площі. Тут затишно, тихо, і можна спокійно насолоджуватись атмосферою старого міста за келихом базилікового лимонаду”, - каже керівник кав'ярні Італійський дворик Богдан Павлюх.

Читайте також: Як у Львові роблять справжню пасту. Фото