Вільні і Небайдужі збирають кошти на апарат вентиляції легенів для дітей. Долучайся!
25.02.16

!Фонд Вільних і Нейбайдужих оголошує нову мету — це купівля апарату неінвазивної вентиляції легенів для дитячого відділення інтенсивної терапії Західноукраїнського медичного центру. Необхідна сума — 245 000 грн. Розпочинаємо збір коштів у мережі закладів Холдингу емоцій !FEST. Аби спільно допомагати у лікуванні дітей — долучайся гривнею чи бофоном до реалізації цієї мети!

Для відділення дитячої інтенсивної терапії Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру ми плануємо закупити апарат VENTImotion 2 intelligent ST у базовій комплектації та разом з програмним забезпеченням.

Для чого потрібен апарат неінвазивної вентиляції легенів? Медики відділення інтенсивної терапії Західноукраїнського медичного центру пояснюють: “Муковісцидоз – це одне з найпоширеніших генетичних захворювань, при якому, перш за все, уражаються шлунково-кишкова і дихальна системи, порушується прохідність органів травлення, бронхів, жовчних шляхів... Одним із дієвих методів покращення прохідності дихальних шляхів є використання неінвазивної вентиляції легенів. Вона дає змогу покращити ефективність комплексної фізіотерапії, найменш доступні відділи легень хворого звільняються від в’язкого слизу. Застосування цього методу лікування в стаціонарних умовах дозволяє досягати кращих результатів лікування за період госпіталізації дитини”.

Дихальний апарат, який !Фонд планує закупити для лікарні, регулює силу вдиху і видиху дитини, пристрій можна налаштувати відповідно до потреб пацієнта, аби процес очищення дихальних шляхів був максимально ефективним. Окрім того, повітря може бути додатково збагачене киснем через оксигенатор, що для багатьох пацієнтів є життєво необхідним.

Як долучитися до купівлі апарату неінвазивної вентиляції легенів? Банки для збору коштів. Залишайте кошти у точках збору !Фонду Вільних і Небайдужих. Вони розташовані у всіх ресторанах мережі Холдингу емоцій !FEST, а також у крамницях “Два кроки від хати”, пекарнях-кав'ярнях “Братванка”, крамницях сувенірів “Львівські цяцьки”. Усі контакти і адреси на сайті: www.fest.lviv.ua.

Розрахунковий рахунок:

Код ЄДРПОУ: 38738541

Найменування банку: АТ "РАЙФФАЙЗЕН БАНК АВАЛЬ"

Розрахунковий рахунок: 26004405654

Код банку (МФО): 325570

Призначення платежу: Благодійна допомога.

Бофони. Долучитися до !Фонду можна бофоном (за телефоном гарячої лінії LOKAL 0 800 501 494) або гривнею.

!ФОНД ВІЛЬНИХ ТА НЕБАЙДУЖИХ: спільнота людей, об'єднана спільними цінностями та покликана робити добрі справи. Пріоритетами діяльності фонду є освіта, медицина та інфраструктурні проекти. !Фонд ставить перед собою цілі та досягає їх. !Фонд наповнюється внесками небайдужих людей у закладах Холдингу емоцій "!FEST", а також бофонами членів спільноти LOKAL, які ті добровільно жертвують.

Наші контакти: 0 800 501 494, fond@fest.lviv.ua.

!Фонд Вільних і Небайдужих на Facebook.