Правдиве м'ясо, яке у Львові має лише “Дідо”
26.02.16

Фермерська органічна продукція від локальних виробників стає все популярнішою. Але далеко не всі виробники можуть похвалитися великим вибором смачних і якісних продуктів, перевірених у власній лабораторії. У “Дідо” ми знайшли три такі продукти, яких немає в інших фермерських магазинах Львова.

Черкаська свинина. “Це м'ясо із Жашкова Черкаської області. Унікальність її в тому, що вона вигодовується на домашніх харчах, і жодних домішок у раціоні тварин немає. Преміксна свинина готується дуже швидко, натомість натуральна готується трішки довше, але це її позитив, адже вона повністю натуральна! Черкаська свинина має насичений червоний колір”, - розповідає керівник проекту “Дідо” Наталія Головацька.

Курча табака. “Це особлива порода курки, її м'ясо дуже смачне. Виростають такі кури невеличкі — 500-800 грамів. Їх м'ясо швидко готується. За півгодини можна приготувати смачний обід чи вечерю. Ніхто крім “Дідо” у Львові не продає цієї птиці”, - розповідає вона.

Баранина Карпатської породи. “У Львові взагалі важко знайти баранину. “Дідо” ж має виробника, який спеціально для нас вирощує баранів. Це якісне і смачне м'ясо”.

“Особливість проекту “Дідо” в тому, що ми не працюємо зі стихійними ринками, а лише з індивідуальними виробниками, які спеціально для нас вирощують продукцію. На сьогодні це 80 перевірених українських фермерів. Усю продукцію перевіряємо у нашій лабораторії та слідкуємо за якістю”, - каже Наталія Головацька.

Додамо, проект локальних продуктів «Дідо» визнано кращим у конкурсі бізнес-проектів для сталого розвитку в Україні. Мета конкурсу "Стало" — популяризувати бізнес-рішення, які є дружніми до довкілля, дають позитивний соціальний ефект, а також є економічно життєздатними. Журі конкурсу оцінювало не тільки бізнес-показники, але й цікавість і життєздатність кейсів, економічну, соціальну та екологічну ефективність.