Різдвяний обід для безхатченків
12.01.17

Спільнота святого Егідія запросила нас долучитись до доброго діла і допомогти організувати Різдвяний обід для безхатченків. Святкова трапеза відбулася 7 січня в храмі Покрови Пресвятої Богородиці (вул. Личаківська, 175). На святковий обід завітало близько 300 осіб.

Ми приготували 60 обідів та 30 порцій куті і передали організаторам. Спільнота св. Егідія влаштовує такий обід уже 11 років поспіль. Цього разу до організації долучилось багато волонтерів та підприємств, тож їжі було вдосталь. Волонтери також давали гостинці безпритульним з собою. Дякуємо спільноті Святого Егідія за нагоду долучитись до доброї справи і зичимо гарного продовження свят.

Довідка: Спільнота святого Егідія допомагає знедоленим людям: безпритульним, літнім людям та всім, хто змушений просити милостиню на вулицях міст.. Спільнота заснована у 1968 році в Римі, але зараз діє уже у 80 країнах. У Львові Спільнота святого Егідія раз в тиждень роздає їжу, напої та теплий одяг безпритульним поблизу Порохової вежі та церкви свв. Ольги та Єлизавети.

Уже 14 січня 2017 р. волонтери спільноти планують організувати такий обід для стареньких у Львівському геріатричному пансіонаті.