Нова ціль !Фонду вільних і небайдужих: апарат для новонароджених
31.07.17

Лампа фототерапії для відділення реанімації новонароджених — це нова, 9-та ціль !Фонду вільних та небайдужих. Потрібно 150000 грн. Коли назбираємо необхідну суму, то купимо лампу для обласної дитячої лікарні “Охматдит”. Збір коштів вже триває.

Щоденно у дитячу реанімацію “Охматдиту” потрапляють малюки, в яких підвищений рівень білірубіну, що означає, що дитинка хвора жовтяницею. Це орієнтовно 60% новонароджених на сьогодні. Якщо вчасно не провести фототерапію спеціальними лампами, то є загроза виникнення ядерної жовтяниці, яка може спричинити ураження нервової системи дитини. Як наслідок — відсталість розвитку та неповносправність.

Наразі на балансі відділення є одна повноцінна лампа, а щоденна потреба фототерапії є у 5-7 малюків.

“Взагалі таких ламп для відділення треба дев’ять, щоб забезпечити діток зі всієї області. Це банальна річ, і потрібна звичайна терапія. Якщо її не провести, то наслідки дуже небезпечні для центральної нервової системи дитинки. Тому, коли ми придбаємо ще одну лампу, то хоч трішки розвантажимо чергу на терапію”, - розповідає Вікторія Христенко, керівник !Фонду вільних та небайдужих.

Усі цілі !Фонду спрямовані для допомоги одразу великій кількості людей. Так і ціль № 9 дасть можливість допомогти великій кількості новонароджених малюків.

Добрі справи робити легко, коли тобі небайдуже. Приєднуйся!

Як долучитися до купівлі лампи фототерапії?

1) Банки для збору коштів. Залишайте кошти у точках збору !Фонду вільних і небайдужих. Вони розташовані у всіх ресторанах мережі Холдингу емоцій !FEST, а також у крамницях “Два кроки від хати”, пекарнях-кав'ярнях “Братванка”, крамницях сувенірів “Львівські цяцьки”. Усі контакти і адреси на сайті: www.fest.lviv.ua.

2) Розрахунковий рахунок:

Кому: Благодійний фонд "Вільних та небайдужих"
Код ЄДРПОУ: 38738541
Найменування банку: АТ "РАЙФФАЙЗЕН БАНК АВАЛЬ"
Розрахунковий рахунок: 26004405654
Код банку (МФО): 325570
Призначення платежу: Благодійна допомога.

3) Бофони. Долучитися до !Фонду можна бофоном (за телефоном гарячої лінії LOKAL 0 800 501 494).

Довідка:

!Фонд вільних та небайдужих - спільнота людей, об'єднана спільними цінностями та покликана робити добрі справи. Пріоритетами діяльності фонду є освіта, медицина та інфраструктурні проекти. !Фонд ставить перед собою цілі та досягає їх. Наповнюється внесками небайдужих людей у закладах Холдингу емоцій "!FEST", а також бофонами членів спільноти LOKAL, які ті добровільно жертвують. 8-му ціль досягнули у червні 2017 року - придбали апарат для неінвазивної вентиляції легень для дитячого відділення терапії Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру.

Наші контакти: 0 800 501 494, fond@fest.lviv.ua.

!Фонд вільних і небайдужих на Facebook.