Школа вільних та небайдужих: стартували
01.09.17
Вчителі на велосипедах, підняття прапора на квадрокоптері, чарівний капелюх - Перше вересня в “Школі вільних та небайдужих”. 


Сьогодні почала працювати наша школа. Свято зробили коротким та неформальним. Щоб і діти, і батьки, і наставники та виховники відчули свято і не стомились.
Дітки попередньо отримали кольорові запрошення на свято, які при вході на подвір’я обміняли на кульку відповідного кольору. Так всіх діток поділили по кольорах і класах.

 
Наставники та виховники школи приїхали на свято на велосипедах. Батьків коротко привітав Олесь Пограничний, операційний директор школи, а до діток звернулась пані Оля Гісь, директор з навчальних програм. “Навчання - це найцікавіша в світі гра, в яку можна бавитись усе життя!” - відкрила лінійку пані Оля.


Під виконання “ПРАВДА-orchestra” Гімну України підняли прапор з допомогою квадрокоптера. Після цього дітки пішли знайомитись з наставниками та виховниками, а батьки мали невеличкий пікнік в подвір’ї школи. 


“Найбільше мені подобається назва – “Школа вільних та небайдужих”. Тільки від того, що дитина буде казати в якій вона школі навчається, вона вже буде небайдужою до того, що твориться довкола неї. І якщо кожен з нас буде небайдужим, то країна буде чудова. На мою думку, Школа приречена на успіх, якщо в ній будуть небайдужі вчителі і небайдужі діти. І ще заохочую всіх батьків бути небайдужими і буде нам щастя” - поділився враженнями Михайло Сало, батько учня Школи вільних та небайдужих.