В рамках Craft Beer and Vinyl Music Festival відбудеться похмільний забіг
26.09.17

Друзі, запрошуємо вас взяти участь в Похмільному забігу. Робимо його в часі нашого улюбленого Craft Beer & Vinyl Music Festival в похмільний, останній фестивальний день - 1 жовтня.

“Є у світі клуби, (наприклад, Hash House Harriers), які об’єднують пивну та бігову тематику. Учасники просто роблять якийсь забіг і як частина цього формату потім сідають в пабі і обговорюють щось за пивом. І такі речі, вони популярні у всьому світі, і тепер “приходять” до нас”, - пояснює Юрій Заставний, ідейний натхненник Театру пива “Правда”.

Вчені доводили, що таке поєднання не шкідливе для організму. Наші організатори також запевняють, що легка фізична активність, а потім споживання пива, яке є джерелом легких вуглеводів, дають тілу нагальну енергію. Окрім того, для учасників - це ще одна додаткова можливість ознайомитись з парком “Знесіння”, де і відбудеться забіг.

“Почнемо біля озера, потім кілька кругів по пагорбу і закінчимо на !FESTrepublic на фестивалі” - розповідає Артем Третьяков, представник клубу “TRILEWY”, співорганізаторів забігу.

Після забігу можна поспілкуватись за пивом та скуштувати пиво від представників крафтових броварень зі всієї України, які приїдуть до нас фестивалити. Переможцю обіцяєм пивний бокал з фішками.

Забіг стартує о 12:00. Зареєструватись можна тут.