!FESTacademy: розмови про медіа майбутнього
09.11.17

Чергова розмова на !FESTacademy буде про журналістику. Поспілкуємось з Богданом Логвиненком, автором медіапроекту Ukraїner, який беззаперечно є геть новим та якісним форматом в сучасній українській журналістиці.

Зустріч Богдан Логвиненко: медіа майбутнього відбудеться 17 листопада на !FESTrepublic. Початок о 18:30. Вхід безкоштовний за умови попередньої реєстрації.

Формат зустрічі 30 хв - доповідь спікера + 30 хв на запитання та відповіді. Тому, не спізнюйтесь ;-)

Сам Богдан має багатий досвід роботи в журналістиці: працював в різних форматах: на телебаченні, в газеті, заснував своє видання, писав блоги, книги. Будемо говорити про Ukraїner як новий формат, про те як медіа працюватимуть в майбутньому і про нові ідеї Богдана. А ще про сучасні та майбутні виклики журналістики та плани проекту Ukraїner.

До слова Богдан є автором трьох книг. Останню “Перехожі. Південно-Східна Азія” можна буде придбати під час зустрічі FESTacademy.

Чекаємо Вас 17 листопада на !FESTrepublic.

Довідка

Bogdan Logvynenko, журналіст і письменник. Працював на “1+1”, “Першому національному”, в “Газеті по-українськи”, “Телекритиці”. А сьогодні усі сили він скеровує у свій, зовсім новий, медіапроект Ukraїner.