«Мені не байдуже» - збираємо кошти для літніх людей на Миколая
22.12.17

На пропозицію від наших партнерів Української академії лідерства у Львові розпочали акцію зі збору коштів для самотніх старших львів’ян.

Щиро запрошуємо всіх завітати до нас в заклади до 31 грудня включно і замовити в офіціанта страву чи напій, а до рахунку додати “Спеціальну пропозицію від Миколая” (вартість пропозиції  - 10 грн). Просимо також розповісти про участь у акції і внесок для стареньких - всім своїм друзям в соціальних мережах і використати хештег #менінебайдуже.  

Всі кошти, зібрані таким чином, ми скеруємо на допомогу літнім людям. Зокрема, частину - на свято-привітання для гостей похилого віку, де кожен з них отримає подарунки.

Гасло проекту закликає «Зігрій своїм теплом людей літнього віку»! Тож усі організатори: Львівський осередок Української Академії Лідерства у співпраці з Львівським територіальним центром соціального захисту Львівської міської ради і вся наша !FEST команда дякуємо всім благодійникам, які вже долучились чи ще долучаться до проекту.

Надалі студенти Української Академії Лідерства планують підтримувати зв’язок зі старенькими та залучати їх до освітніх та культурних заходів протягом усього року, а не лише до свят.