Клубний концерт до 30-ліття Кому Вниз у Львові!
21.02.18

Маємо чудову нагоду 9 березня посвяткувати 30-ліття легендарного українського гурту “Кому Вниз” на концерті в клубі на !FESTrepublic.  

Так розпочнемо серію концертів культових українських виконавців “Українське вибране”. В першому сезоні будуть ще концерти від ВВ, Плач Єремії, Тартака та Піккардійської Терції. На їхній музиці виросло не одне покоління, і вони вже є повноправною частиною нашої культури, українською музичною класикою.

В той день “Кому Вниз” зустрінуться з фанатами у Львові. А ще на !FESTrepublic відкриємо виставку, що розповість про історію гурту з колекційними матеріалами, раритетними фото та речима, які є знаковими для гурту.

Українська Академія Лідерства - наші друзі і партнери проекту, організують благодійний аукціон, на якому продадуть кілька раритетних речей гурту. Усі кошти скеруємо на навчальні проекти студентів Української Академії Лідерства.  

Кому Вниз - унікальний гурт української сцени, символ української андерґраундової музики 90-их, який за увесь час діяльності жодного разу не змінив склад.

Квитки на концерт вже можна придбати тут

За оновленнями можна стежити в події на Facebook.