Година Землі 2018 - лови зв’язок!
14.03.18

Поки Ілон Маск взяв курс на Марс, ми будемо цього року “ловити зв’язок із Землею”. Саме з таким закликом міжнародна кампанія Година Землі знову приверне увагу кожного до питань збереження нашої планети. А ми, !FEST-команда, долучимось до цих процесів, бо нам це важливо.

Ресторани

Вимкнемо світло в наших ресторанах, які працюють у Львові і запрошуємо гостей на романтичний вечір при свічках.

Пропонуємо і Тобі вимкнути світло на одну годину з 20:30 24 березня разом з мільйонами людей по всьому світу.

Акустика

У Львівській копальні кави буде акустичний концерт гурту «Jazzforacat». Хлопці з Вінниці другу частину концерту зіграють акустично. Буде лірично і емоційно.

ПРАВДА-orchestra в цей час гратиме тихіше. В Театрі пива Правда буде особливо - знизимо гучність і вимкнемо світлою - майже як у філармонії.

Екотовари

На наші сувеніри, які допомагають дбати про планету (термогорнятка, екоторби…), презентуємо добрі знижки.

Магазини без пластикових кульків

В мережі магазинів Два кроки організуємо “день без поліетилену”. Лише паперове пакування та пергамент - жодних “кульочків”. Спробуємо впровадити цей Zero Waste принцип.

ВСЛ

У книгарнях-кав'ярнях Видавництва Старого Лева у Києві (вул. Прорізна, 10) та у Дніпрі (вул. Глінки, 20) зменшимо кількість використання електроенергії із 18:00 і до закриття. Запрошуємо киян та жителів Дніпра долучатися до нашого ековечора при теплому світлі свічок та відчути єдність зі світом!

Zero Waste Fest до Години Землі на !FESTrepublic

Фестиваль збере львівські екоініціативи, кльових спікерів, смачні наїдки, будуть також майстер-класи, Zero Waste ярмарок і навіть екологічна програма для дітей. А ще ціла Zero Waste Academy, щоб підсилити активістів Zero Waste та масштабувати їхній вплив. Увечері можна буде піти на концерт Somali Yacht Club, які доєднаються до кампанії зі збереження планети. ​

Довідка про Годину Землі:

Мільйони людей щороку долучаються до Години Землі. Це міжнародна кампанія, ініційована Всесвітнім фондом природи WWF, під час якої люди та організації о 20:30 на одну годину символічно вимикають зайве освітлення та електроприлади, щоб об’єднатися та показати готовність до дій заради майбутнього планети. Таким чином привертають увагу до екологічних проблем та надмірного споживання природних ресурсів.