Лате арт батл 2018: пітчером краще ніж пензликом!
16.03.18

Справжнє видовисько влаштували наші баристи в дворику Львівської копальні кави. То був внутрішній турнір Latte art battle серед бариста нашої !FEST команди. Глядачів мали купу - їм і перепадали всі наші мистецькі латешки.

Всіх разом учасників було 20, найбільше конкурсантів - з Львівської копальні кави, але воно й не дивно. ;-) Були ще хлопці і дівчата (чесно кажучи, дівчат було дві) з Клубу на !FESTrepublic, Львівських пляцків, Першої грильової ресторації “М’яса та справедливості”, Реберні “Під Арсеналом”, Дому Легенд та Найдорожчої ресторації Галичини.

“Цього року конкурс був сильнішим за попередні два. Рівень направду був високий. Тож готуємо наших переможців до всеукраїнских конкурсів”, - розповідає Юрій Баньковський, тренер Холдингу емоцій «!FEST» по каві.

Малюнки, які треба було малювати, визначали судді. Вони просто кидали спеціальні кубики, на яких були малюнки-завдання. А для останнього етапу організатори підготували авторські малюнки нашого Юрка Баньковського.

Кубок переможця перейшов цього року до новенького баристи Андрія Савки (Львівська копальня кави). За виборене I місце він отримав також 4 000 грн.

ІІ місце - Роман Блоха (Львівська копальня кави). Йому дісталась пара професійних пітчерів, худі та шкарпетки від Авіації Галичини.

ІІІ місце - Максим Годованець (Клуб на !FESTrepublic). І йому призів дісталось трішки: професійна паличка latte art pen, поло та шкарпетки від Авіації Галичини.

Вкотре переконались, що пітчер часом краще малює ніж пензлик!

Більше фото тут