Плач Єремії: Українське Вибране
09.05.18

Ми вже дуже чекаємо, коли можна буде разом з батьками (чи дітьми), всім залом співати улюблені пісні гурту Тараса Чубая та гурту “Плач Єремії”.

11 травня на !FESTrepublic клубний концерт Плач Єремії в першому сезоні Українського Вибраного. Гурт вже майже 30 років на сцені. Треба йти, згадати як воно було колись, відчути мелодику юності, ну, і дітям показати.

Цей концерт - чудова нагода оглянутись в минуле і відчути емоції, які переживали, коли були ще зовсім молоді. Щоб було простіше це зробити, ми облаштуємо виставку зі старих фотографій та відеоматеріалу на !FESTrepublic. Відкриємо її о 19:00, тому приходьте завчасно.

Пісні “Плач Єремії” знають напам’ять пластуни, вуличні музиканти і власники солідних компаній. Це вірші найкращих поетів, це музика і спів, які розчулюють, або ж спонукають до творення чогось нового. Зустрінемось на концерті 11 травня, починаємо о 20:00.

Квитки можна придбати тут.

За новинами можна стежити в події на Facebook.

Українське Вибране - cпільний проект Холдингу емоцій “!FEST” та Української Академії Лідерства «Українське вибране».

Це серія концертів наших культових гуртів і виконавців, які вже стали легендами української музики, класикою, на якій виросло не одне покоління українців.  

Перший сезон - це п'ять клубних концертів на !FESTrepublic. Вже відбулись - Кому Вниз та Тартак. Попереду, окрім Плач Єремії, ще Піккардійська Терція та ВВ.