Втретє! Перегони кельнерів по-львівськи
23.05.18

Ми дуже любимо наших кельнерів і вчора вони нас приємно здивували: довели, що моцна львівська злива - дрібничка і геть не перешкода, щоб добротно і швидко виконати свою роботу!

Отож, вже треті Великі перегони кельнерів - були наймокрішими, найчисельнішими (за кількістю відважних кельнерів - 38), ну і, найемоційнішими змаганнями (так завзято вболівали промоклі вболівальники :) ).

Погожий день, площа Ринок, Львів, перший етап перегонів. Погожим він був акурат до початку змагань, бо вже на старті почався дощ. Учасники несуть шклянки та пляшки з водою від “Правди” до “Атлясу”. Успішно донесли до фінішу хоча б півшклянки з рідиною - 6 учасників. Другий етап. Кельнери мали три завдання: пришити ґудзик, який відірвався та одягти форму, принести напій відповідно до типу шклянки, а ще подати страву гостю, ну і добігти першим до фінішу.

Переможцями стали:

  • 1 місце - Телятник Максим, Львівська копальня кави та Мар'ян Гербяк, Перша грильова ресторація “М’яса та справедливості”
  • 2 місце - Юліан Баган, Реберня “Під Арсеналом”
  • 3 місце - Олексій Новак, Театр пива “Правда”
  • 4 місце - Остап Іващишин, Театр пива “Правда”
  • 5 місце -  Оля Леськів, Пструг, Хліб та Вино

Щиро радіємо за переможців. Тепер вони мають і портативну колонку, і бездротові навушники, і наплечник, а всі фіналісти отримали ексклюзивні футболки.

Ще раз вітаємо кожного нашого кельнера з професійним днем! Будьте нам здорові і в доброму гуморі!

Дякуємо за роботу! 

Більше фото тут.