5 підсумків 4-го Craft Beer and Vinyl Music Festival [fresh hop edition]
09.10.18

Це був уже 4-ий Craft Beer & Vinyl Music Festival за ці 2 роки, відбувся він 28-30 вересня 2018 року! Нам вдалось створити унікальну впізнавану атмосферу фестивалю у нас на !FESTrepublic. Яскраві кольори території і сезонів, найрізноманітніші смаки пива і їжі, справжність звуку, затишок і спільні тусовки ввечері біля бочок з вогнем. Усе це було на всіх наших фестах і то було добре.

Ми підсумуємо 5-ма пунктами наш крайній фестиваль!

1. Люди

Craft Beer and Vinyl Music Festival - це фестиваль для львів’ян. Хоча зрідка трапляються і гості з інших країн, але все ж це фестиваль, де тусуються львів’яни.

Цього разу фестиваль відвідало більше 10 тисяч гостей. Бокали купила лише половина відвідувачів, отже, маємо постійних відвідувачів, які прийшли вже з своїми бокалами і це прекрасно!

2. Пиво зі свіжого хмелю або що таке fresh hop?

Так, це вкрай рідкісне явище, тепер 100% пивоварів та пивоварень варять хмільний напій з правильно заготовленого та збереженого хмелю. А от зварити зі свіжого хмелю - це неабиякий виклик навіть для профі пивоваріння, і трапляється така нагода лише раз на рік.

Маємо місію міняти ринок пива в цілій Східній Європі і починаємо саме тут, тому для нас це важливо. Це маленький крок вперед. Якщо хочеш знати про те, що таке fresh hop - рекомендуємо почитати розповідь про це Юрія Заставного, ідейного натхненника Театру пива “Правда”.

Цього року мали презентацію fresh hop пива від 4-ох пивоварень, які прийняли наш виклик і спробували зварити пиво зі свіжого хмелю. Red Cat, Театр пива “Правда”, Кант та Лембергер - знімаємо капелюха перед вами, колеги!

Ще важливо теж те, що загалом пивоварів цього разу було найбільше - 47! З усієї країни, усі вони презентували 14 міст України. Також були домашні пивовари. Ну, і на фестивалі можна було спробувати теж крафтове пиво з Британії, Бельгії, Голландії, Італії.

3. Діти

Ми добре розуміємо, що Craft Beer and Vinyl Music Festival - то сімейна подія. Тому вирішили допомогти молодим батькам, аби тусуватись на нашому фестивалі було “в кайф”, а не “в напряг” з дітками. Тому ми мали дитячу територію в приміщенні клубу, де можна було залишати діток, як в дитячому садку, а самому йти двіжувати.

Таке щастя для батьків організувала Школа мистецтв вільних та небайдужих. Були ще додаткові ігрові зони від Дитячої Планети, ну і наші традиційні стаціонарні будиночки на території !FESTrepublic.

4. Вінілові лекції

Вінілова частина, а саме наш улюблений партнер Вініл Клуб вирішив цього разу зайнятись просвітницькою діяльністю, тому зібрав команду дуже крутих спікерів, аби вони розповіли усім охочим купу цікавого про світ музики та життя вінілів.

5. І багато спорту!

Ну, а традиційна спортивна частина цього разу перевершила сама себе. Ми зберегли пивну йогу, а от відсутність традиційного пивного забігу замінили супер крутими змаганнями Race Nation. Це було ну дуже круто!

В травні буде ще Craft Beer and Vinyl Music Festival, і тоді буде тепліше!

Більше фото тут і тут.