Putin Huilo — нове пиво зі Львова
25.03.15

Театр пива “Правда” у Львові запустив у продаж новий сорт пива під назвою Putin Huilo. Етикетка на пляшці розповідає про нездорові амбіції президента сусідньої держави та про російський тероризм, який веде наступ на мирну Європу.

“Putin Huilo – так називають у світі президента Російської Федерації. На відміну від Гітлера та інших персонажів, через імперські амбіції котрих загинули та гинуть невинні люди, Huilo – не просто хворий фанатик, він – російський мультимільярдер, він не цар. У 2014 році Росія анексувала Крим та окупувала частину України. Таким чином порушила встановлений після ІІ Світової війни порядок. Російський тероризм почав наступ на мирну Європу. Putin Huilo – міжнародний мем, вперше виконаний фанатами ФК «Металіст» та ФК «Шахтар» під час спільного маршу30 березня 2014 року”, - йдеться на етикетці.

Нове пиво — це світлий ель (тріпл), що пройшло додаткове сухе охмелення (dry hopped ale). Після того, як пиво пройшло бродіння, до нього додають сухий хміль, відтак, дозріваючи, пиво проходить ще одне - сухе охмелення. До цього пива додали ароматні сорти хмелю, аби пиво отримало ще більше аромату.

У світі таку технологію використовують для додаткового охмелення елів. Це впливає як на смакові властивості, так і на колір пива. Серед відомих пив, для приготування яких використовують сухе охмелення, є IPA si dead від Brew Dog, Bommen & Granaten від De Molen, Guldenberg (De Ranke).

Нагадаємо, Театр пива “Правда” відкрили у Львові в грудні 2014 року. На сьогодні тут зварили 8 сортів власного пива за участю відомих пивоварів з Бельгії, Німеччини, Чехії, Нідерландів. Пиво “Правда” можна спробувати у Театрі пива на розлив, а також придбати пляшкове у крамниці.

Театр пива “Правда” - Львів, площа Ринок, 32, 050 374 49 86. Ми на Facebook.