Реберня
Ребра і до ребер.


Рецепт наших ребер ми випробовували аж три роки.

А щоб вони були правдивими, ми розробили спеціальні мангали (єдині у своєму роді), що дозволяють готувати на відкритому вогні, аби ребра виходили зі скоринкою та присмаком диму.

Як любиш готувати ребра самотужки – нема питань, можеш придбати наш маринад окремо. Смакує він добре, і не лише до ребер.

Ми – демократичний заклад, тому тут не маємо посуду та їмо руками (ну, й так, зрештою, смачніше). І, певна річ, до нас вхід без краваток. Але якби хто хтів, щоб галстука йому прилюдно втяли й він поповнив нашу колекцію – то чому нє?

А як хочеш замовити доставку ребер та до ребер – тобі сюди.

Якщо цікавишся, як відкрити Реберню в Україні — тобі сюди, якщо хочеш відкрити Реберню в країнах Євросоюзу — інформація тут.

Ходи в гості і пам’ятай: ребра зі Львова смакують незалежно від того, в якому місті ти зараз :)