Frau Ribbentrop вже у Театрі пива “Правда”
30.04.15

Театр пива “Правда” у Львові варить не просто пиво. Кожна пляшка розповідає якусь історію. Нещодавно пивоварня випустила так звану політичну серіюце пиво розповідає про світових лідерів, які мають відношення до війни на Сході України та можуть її зупинити. Пиво вже стало відоме в Україні та далеко за її межами і навіть помандрувало до деяких героїв з етикеток. 29 квітня у продажу з'явився новий світлий легкий ель з цієї серії — Frau Ribbentrop.

1. Frau Ribbentrop

Найновіше пиво з цієї серії від Театру пива “Правда”. “Ангела Меркель – перша жінка-федеральний канцлер Німеччини, нова «Залізна леді» Європи. З початку війни на Донбасі Меркель наполягає на мирному врегулюванні конфлікту та відмовляється постачати зброю в Україну. Вперше в історії пролилася кров за ЄС та за європейські цінності. І це – кров українців. Німеччина ж намагається зробити неможливе – одночасно боротися з Росією і продовжувати з нею бізнес. Danke Frau Ribbentrop!” - розповідає етикетка.

Це — світлий легкий ель (4,5%).

2. Putin Huilo

Пиво з назвою, що говорить сама за себе. Воно розповідає світу про винуватця жорстокої війни, що охопила Схід України. Про його нездорові амбіції та загалом про російський тероризм, що загрожує Європі і світовому порядку, що склався після Другої світової війни.

Putin Huilo – це міцний світлий ель (8%) сухого охмелення (dry hopped ale). Ящик цього пива пивовари відправили навіть у Кремль.

3. Obama Hope

Це — стаут, темний ель (6,2%), що першим з цієї серії з'явився у продажу. На його етикетці - президент США Барак Обама, який може змінити хід війни в Україні і надавши озброєння, зупинити наступ Путіна на мирну Європу. Пиво — ель з ароматом кави і шоколаду з кремовою пінкою, 6,2% алкоголю. Окрім Обами на етикету зображений відомий персонаж мультсеріалу “Сімпсони” Гомер Сімпсон та американський сенатор-республіканець Джон МакКейн у вишиванці, відомий своїми проукраїнськими поглядами.

Читайте також про перше пляшкове пиво Театру пива “Правда” у Львові.

Театр пива «Правда» - площа Ринок, 32, тел.: 050 374 49 86. Ми на Facebook.