Відкриваємо в Дзизі нову галерею
28.03.19

З 29 березня в Дзизі буде працювати ще один виставковий простір. Це нова галерея 1,8 м³. Назва галереї “говорить” про її об’єм.

Першим будемо експонувати там проект від Влодка Кауфмана, українського художника й перформера. Це інсталяція “Передчуття міражу”. Відкриваємо проект 29 березня  о 17:00. Чекаємо на відкритті!

Того самого дня запрошуємо львів’ян на відкриття оновленої кав’ярні Дзиґи. Ми зробили тут ремонт, обладнали нові зали та підготували постійну виставку про життя Дзиґи та її проектів: фото, картини, артефакти.

Двері відчиняють о 20:00. Можна буде прогулятись оновленою Дзиґою, згадати, як було колись, скуштувати страви та напої з нового меню та потусити на вечірці в Галереї. Вхід вільний – за умови попередньої реєстрації.

У програмі: гурт MOONZOO – свіжий електронний проект зі Львова у стилі "Sad Dance" (суміш new wave, electropop & blues).

"Sad Dance" – це музика, яка грає в машині після гучної вечірки. Це про невзаємну любов і самотні прогулянки порожніми вулицями й передмістям. Це м'яка меланхолія і ностальгія в далеких відлуннях нічних барів і дискотек.

Тримається, бо крутиться!

Довідка:

Передчуття міражу

Міраж –
явище аномальної рефракції світла в атмосфері,
за якого, крім предметів у їхньому дійсному положенні,
також з’являються їхні уявні зображення.

… Живемо
Живемо в паралельному світі:
або НАМИ створеному,
або нам навіяному,
у світі мрій.
Постійних сподівань
та прагнень,
очікувань
і передчуттів…
Ось-ось, вже зараз, ще трохи.
Очікування незбагненого міражу
завжди привабливіше,
аніж незвідана реальність,
як безмежна бібліотека
із безліччю непрочитаних книг.
Ілюзія реальності,
вона засмоктує, як чорна діра,
у вже іншу завідомо хибну реальність.
Фата-моргана...