У Львові починає працювати друга Школа вільних та небайдужих
27.08.19

У вересні розпочне роботу нова Школа вільних та небайдужих на вул. Науковій, 7.  Тут навчатимуться 120 діток: два перших класи, один другий та три нульових. 

Школа вільних та небайдужих працюватиме в режимі повного дня: з 8:30  до 19:00, з триразовим повноцінним харчуванням. Після уроків діти матимуть заняття в гуртках та секціях на території школи. 

Умови навчання сприятимуть гармонійному духовному, фізичному та розумовому розвитку дитини. До слова, ⅓ всіх занять школи діти перебуватимуть на вулиці, за будь-якої погоди, тому гумовці та дощовики в списку обов’язкових необхідних речей кожного учня. 

Засновники обіцяють, що після 4 років навчання у Школі вільних та небайдужих діти: 

  • спілкуватимуться англійською мовою (зможуть порозумітися з іноземцем),
  • володітимуть знаннями загальної шкільної програми згідно держстандартів України, 
  • навчаться працювати в команді, 
  • вмітимуть плавати, 
  • легко користуватимуться електронною поштою та пошуковиками, 
  • будуть вміти їздити на двоколісному велосипеді та грати в шахи, 
  • вмітимуть надати першу елементарну домедичну допомогу,
  • і навіть зможуть смачно приготувати їжу.

У приміщенні школи є тихі зони для читання, просторі кабінети, пуфи, гамаки, проектори, екопідлога, спецобладнання, учнів забезпечать підручниками та зручною і стильною формою. 

“Команда нашої Школи прагне, щоб учні вміли бути щасливими, аби здобували знання в цікавий спосіб і застосовували їх в своєму житті. За освітою майбутнє, тому ми віддаємось повністю нашій улюбленій справі. І я радію, що тепер #небайдужиків буде ще більше”, - коментує Олесь Пограничний, адміністративний директор Школи вільних та небайдужих.

І хоча набір зараз відкритий лише для першокласників, другокласників та підготовчих груп, але школа працюватиме як повна середня загальноосвітня школа (11 років). 

Ціна навчання в Школі - 78 000 грн в рік, тобто 6 500 грн в місяць. Зголоситись до Школи можна тут. До підготовчого класу приймають дітей, котрим на 1 вересня 2019 виповниться 5,5 років, а до першого класу – віком 6,5 років.

Більше деталей за телефоном - 067 674 46 69.

А з жовтня при школі відкриють групу для наймолодших діток - від 3-ох років -  “Маленька школа”.

Нагадаємо, що першу Школу вільних та небайдужих відкрили у вересні 2017 року на території Навчально-спортивної бази літніх видів спорту Міністерства оборони України “СКА” (вул. Клепарівська 39, а). Холдинг емоцій «!FEST» планує загалом відкрити 100 шкіл по Україні.