У Львові відбудеться масштабний автомобільний флешмоб «Зберегти Ryanair»
12.07.17

Завтра, у четвер 13 липня о 18:00 на паркінгу Арени Львів 500 машин сформують назву ірландської авіакомпанії, яка нещодавно відмовилась працювати в Україні.

“Зберегти Ryanair” - громадська акція. Усі, хто візьмуть в ній участь завтра - підписуються під нашими вимогами.

Організатори вважають, що Ryanair та інші лоукости стали символом права людини на доступну мандрівку. Українці змушені літати цими ж лоукостами, але з інших країн. І сьогодні час це змінити. До того ж для України критично важливі нові інвестори: як символ довіри та підтримки. А відхід інвесторів - це підсумок роботи уряду.

“Ми хочемо показати, що нам не байдуже. І ми готові відстояти свої права. І це звернення до двох людей: Президента та Прем’єр-міністра України. І для них зараз найвищий час зробити свій особистий вибір або вони і надалі підтримують олігархів та їхні бізнеси, або дають можливість простим людям літати за 20-30 євро по всьому світі”, - Юрко Назарук, співвласник Холдингу емоцій «!FEST»

Акція триватиме годину. “Приїдь на годину, аби мати можливість літати завжди”, - так запрошують львів’ян взяти участь у флешмобі.

Це перша акція. Можливо будуть наступні.

До флешмобу вже долучилися: Kumpel Group, Холдинг емоцій «!FEST», Марк Зархін, Юрко Назарук, Ярослав Рущишин, Олег Денис, Тарас Кицмей, Олег Мацех, Дмитро Косарєв, Олександр Качмар, Христина Бойко, Михайло Лемак, Всеволод Поліщук, Олексій Шматько, Чад Зоратлі, Олексій Петелько, Ляна Мицько, Вадим Браун та інші активісти.

Реєстрація за тут

Подія на Facebook