Дмитро Герасімов: “У всіх закладах України в майбутньому буде стояти крафтове пиво”
03.05.19

Для професійної тусовки Craft Beer and Vinyl Music Festival вже стартував. 2 травня, організатори фестивалю влаштували закриту подію для пивоварів та рестораторів.

Конференція зібрала 130 учасників, на якій були представники 40 пивоварень.

Програма складалась з двох частин: перша - "Як варити?", де участь взяли лише пивовари та пивні команди, і друга -  "Як продати?" - на яку, доєднались також власники кнайп, пабів, магазинів та всі причетні до індустрії.

У програмі конференції було 10 доповідей. До прикладу, Бернар Лебук, засновник брюссельської пивоварні “Brasserie da la Senne” розповідав про світові тренди крафту. А Дмитро Герасімов, співвласник Холдингу емоцій “!FEST”, розповів чому вигідно продавати крафт. До слова, з 1 лютого 2019 в ресторанах Холдингу більше не продають масове пиво.

“Є окремий світ пивоварів, які живуть в своєму світі, обмінюються досвідом, створюють щось нове - експериментують. І є окремий світ рестораторів, які створюють свої ресторани, покращують меню, роблять проробки. І ця подія, в першу чергу для того, щоб поєднати ці два світи в одній кімнаті і дати їм можливість спілкуватись.

Люди прийшли, почули реальні кейси та цифри однієї з найбільших ресторанних компаній, яка повністю відмовилась від масового пива. Це було відверто, показали реальні фінансові дані. Думаю, подія вдалась”, - розповідає Юрій Заставний, організатор події, ідейний натхненник Театру пива “Правда”.

Подія закінчилась дегустацією пива та крафтового сидру, і підготовкою до фестивального двіжу на Craft Beer and Vinyl Music Festival.