На !FESTrepublic у квітні відбудеться новий масштабний фестиваль крафтового пива та вінілів
22.02.17

27-29 квітня на території !FESTrepublic відбудеться подія культури пивововаріння, вінілів та кастомної естетики Craft Beer & Vinyl Music Festival.

Craft Beer & Vinyl Music Festival збере у Львові творців культури крафтового пива України та світу: пивоварів, власників пабів, постачальників та виробників сировини, а також всіх поціновувачів крафтового пива, вінілів та нового рок’н’ролу.

“Першого дня, під час пивоної конференції, очікуємо на присутність найуспішніших представників крафтового пивоваріння з України, пивоварів з Бельгії, Нідерландів, Німеччини та інших країн”, - розповідає Ляна Мицько, координатор фестивалю. “Два наступні дні у фестивальному форматі пиво можна буде придбати просто неба на новій локації !FESTrepublic, - Craft & Vinyl Festival фактично відкриє цей гарний простір для широкої громадськості.”

У програмі конференція та майстер-класи пивоварів, дегустації крафтового пива та маркет вуличної їжі, виступи українських кантрі-, свінг-, рок'н'рол-гуртів, лінді-хоп танці, маркет вінілів від українських магазинів та колекціонерів, змагання з велосипедного поло, 3D-маппінг на муралі та багато іншого. Серед приємних бонусів події - спеціальне фестивальне пиво для всіх учасників фестивалю, яке вже варять у Театрі пива “Правда” на площі Ринок.

Фестивальний простір Craft & Vinyl Festival - колишнє подвір’я пляшкового заводу, а сьогодні - новий креативний простір !FESTrepublic. Його вже готують до того, щоб прийняти всіх, хто любить крафтове пиво, добру їжу та правдиву музику.

За деталями слідкуйте тут.