Зроби свій внесок у розвиток українського студентства!
15.05.14
Ми разом з нашою спільнотою ЛОКАЛЬ вже давно допомагаємо Українському католицькому університету. Цей університет встановив новий стандарт для всієї української освіти. Зусиллями спільноти ЛОКАЛЬ та Фонду вільних і небайдужих підтримуємо студентів УКУ, надаючи їм річні стипендії, чим робимо їхнє навчання реальним та доступним.

Кожного року Університет разом з колом своїх приятелів організовує благодійний фольк-баль "Перелаз'". Цього року пройде вже 7-ий баль. 
У програмі: виступ зіркового гостя, гуртів автентичної музики, гостина та танці. Особливою нагодою підтримати благородну ціль  «Перелазу» і, водночас, придбати цінні твори мистецтва стане для всіх гостей проведення благодійного аукціону. Окрім аукціону, Ви зможете стати учасниками лотереї та виграти цінні призи.

Взяти участь в балі та підтримати талановитих студентів може кожен. 
Отримати перепустку на Баль можна, зателефонувавши за номером: (098) 2532199, (067) 6726228, 240-99-40 (231) чи безпосередньо завітавши за адресою: вул. І. Свєнціцького, 17, офіс №311 (відділ розвитку).
Баль відбудеться 1 червня о 18:00
в приміщенні філософського-богословського ф-ту УКУ (вул.Хуторівка, 35а)

Учасники спільноти ЛОКАЛЬ, які не можуть потрапити на подію, мають змогу долучитися до благодійності, перерахувавши бофони або гроші. Для цього зателефонуй на гарячу лінію ЛОКАЛЬ -  0 800 501 494. Взнай в оператора кількість бофонів на твоєму рахунку та скажи суму, яку хочеш перерахувати на розбудову УКУ.  Всі бофони, які пожертвує спільнота ми перетворимо в гривні і перерахуємо у фонд Університету.

Ти можеш зробити навчання талановитих студентів з малозабезпечених сімей реальним та доступним!