До Львова їде грузин, закоханий у львівський шоколад. Розклад виставки
21.04.15

1 травня, у п'ятницю, у Львові стартує мистецький проект “Арт і Шоколад”. У його межах пройде виставка та майстер-клас відомого грузинського художника Автанділа Гургенідзе у Львівській майстерні шоколаду.

Виставка стартує 1 травня об 11:00. Роботи художника, як і його захоплення, дуже незвичні. Крім внутрішніх та зовнішніх стін, паперу, полотна та інших звичайних поверхонь він любить малювати й на доволі незвичних об'єктах. Наприклад, крім написання картин він захоплюється екстремальним мистецтвом - його яскраві роботи можна побачити на висоті 3750 м — високо в горах (проект МЕТЕО), на фасадах багатьох будівель, гірськолижних станцій, на вуличках та площах грузинських містечок. Дипломна робота автора прикрашає станцію метро "Надзаладеві" в Тбілісі. Цього разу об'єктом його творчості стали обгортки та упакування шоколаду зі Львова.

Одного разу, відвідавши Україну, автор полетів до Грузії з пакетиком подарунків для своїх рідних – ласощами від Львівської майстерні шоколаду. Шоколад сподобався рідним художника, а сам автор звернув увагу на цікавий логотип на паперовій валізі, в якій привіз солодощі. І він розмалював упакування своїми незвичними картинами! Всесвітньо відомі вежі Львова стали основою всієї експозиції, бо саме туди він мріє помандрувати, щоб на власні очі відчути настрій цього шоколадного міста.

Автанділ Гургенідзе привезе до Львова 50 казкових малюнків. Виставка триватиме до 17 травня у Львівській майстерні шоколаду на Січових Стрільців, 5.

Майстер-клас:у день відкриття виставки Автанділ Гургенідзе проведе незвичний майстер-клас — створить шоколадну картину. Вхід для всіх охочих вільний.

Проект “Арт і шоколад” приурочений до Дня Львова. Подія на Facebook.

Прес-конференція з нагоди відкриття — 1 травня об 11:00. Куратор проекту: Ніна Бурневич, 050 888 89 34.