Драйвовий понеділок у “Правді” з “Жаданом і Собаками”
12.06.15

Наступний тиждень у Театрі пива “Правда” розпочнеться з музики. У понеділок, 15 червня, вечір музики та пива з “Жаданом та Собаками”!

Формат концерту буде камерним, наче спілкування на кухні. Концерт ска-панк проекту “Жадан і Собаки” пройде у межах їхнього червневого туру “10праведниківтур”.

Початок о 19:00, вхід 70 грн, з карткою LOKAL — 50 грн.

Театр пива «Правда» - Львів, пл. Ринок, 32, 050 374 49 86.

!!! Увага, всі охочі можуть взяти участь у розіграші квитків на концерт “Жадана і Собак” у “Правді”. Деталі за посиланням.

Довідка: «Собаки в Космосі» - музичний гурт із Харкова, що виник 2000 року. Велику популярність отримали завдяки співпраці з українським поетом з Харкова Сергієм Жаданом. 2008 року Жадан і «Собаки в Космосі» випустили спільний альбом «Спортивний клуб армії», до якого увійшли читання Жадана власних віршів під акомпанемент музикантів гурту. Згодом співпраця продовжилася у вигляді спільних виступів. В березні 2012 року Жадан та «Собаки» презентували нову програму «Зброя пролетаріату», в якій колишні «романтичні балади та композиції з присмаком легкої сатири змінилися динамічнішим звучанням та гостросоціальною лірикою».