Відбулись перші Ігри Загартованих, корпоративні змагання для працівників "!FEST"
15.07.16

12 липня відбулись перші Ігри Загартованих, корпоративні змагання для працівників Холдингу емоцій “!Fest”. Було цікаво, весело і спортивно. 14 команд, 14 випробувань на кмітливість та спритність. Волейбол, футбол і бадмінтон для вболівальників, пиво і ребра, танці до ночі. Про атмосферу та емоції, - кілька слів від учасників.   

Сергій Арсенік, “Реберня”:

Не можна в декількох реченнях передати той весь адреналін, той потік емоцій які отримала команда Реберні, та й не тільки Реберні)) Впевнений, що море вражень отримали всі команди, кожен хотів перемоги. Проте ми напевне хотіли її трішки більше, команда  викладалась в кожному спортивному конкурсі на всі 100-500%, при  тому  всі отримували задоволення від гри і це принесло нам перемогу. Дякую команді за це)) Ще хочу подякувати нашим організаторам за чудово проведені ігри, побільше б такого!


1 місце здобула команда "Реберня"

Марія Сокіл, “МЕТЕОРризм”:

Це було випробування для команди! Відчуття, коли кожен викладається на повну і готовий підтримати іншого будь-якої миті, надзвичайне, особливо коли завдання просто не під силу і тебе переносять, як лантух картоплі)) Добряче накричалися :) Купа синців і емоцій, це було супер! А 2-е місце — це  швидше приємний бонус в кінці, а не мета, було справді неочікувано так добре себе показати, коли змагається стільки сильних команд (бо ми трохи боялися команду ПРАВДИ)))) Дякуємо за чудову організацію, все було на високому рівні! Дякуємо вболівальникам, насправді наша команда значно більша ніж 7 людей! З нетерпінням чекаємо нових пригод!

2 місце здобула команда "МЕТЕОРризм"

Катя Іванова, “МЕТЕОРризм”:

Було дуже круто! В нас і до ігор був дружній колектив, а з такими змаганнями — то взагалі неймовірно згуртовує людей! На наступних Іграх загартованих було б прикольно поплавати в басейні :)

Віктор Гобан, “Третій поверх”:

Все було дуже круто і якось на одному диханні: від початку, коли з'явилась назва, потім прапор та гасло, потім з'явилась тактика у змаганні, а пізніше і відчуття, що ми круті і в будь-якому випадку переможемо! ) Якщо десь фізично було і непросто – то морально було легко, просто і дуже мотивовано! Крута ідея та організація, ми супер команда, чекаємо наступних змагань. Всім дякую!

3 місце здобула команда "Третій поверх"

Ірина Завербна,  “Третій поверх”:

Ігри загартованих - це ті емоції, яких часом бракує в офісній буденній роботі, це той адреналін, який заряджає та дає поштовх рухатись вперед. Нічого не об'єднує людей краще за спільну мету та жагу до перемоги. Хоча ми працюємо в різних відділах, та можливо навіть не так часто пересікаємось по роботі - ці ігри нас згуртували і загартували. Такої підтримки та командного духу я навіть не очікувала. Наша команда порвала всі стереотипи про "офісний планктон". Ви найкращі! Наступного року у тому ж складі! Окреме спасибі всім організаторам та ідейним натхненникам! Це найкращий тім-білдінг, який точно запам'ятається надовго!)

Віктор Матлак, “Третій поверх”:

Як "старожил !Фесту", можу впевнено сказати, що це була найкраща подія, яка відбувалася в нашій компанії евер. Ми весь час працюємо над емоціями, а на цій грі ми змогли не тільки до них доторкнутися, а ще й розчинитися в них. В нас чудовий колектив, всі унікальні та неповторні. Ці ігри, як цемент, - всіх тільки зміцнили. Дякую всім. Організаторам, учасникам, тренерам. І окрема подяка нашій команді "Третій поверх" - ми молодці!

Команда “Правда”:

Респект організаторам та всім причетним до цього дійства! Відчувалось, що було докладено багато зусиль і воно того вартувало! Це було круто! Попри велику кількість синців, купи пилу та часом навіть трохи страху, враження дуже позитивні :) Варто влаштовувати більше таких подій під відкритим небом, це надихає! Дякуємо!


Команда "Правда" здобула 4 місце

Марія Борис, вокаліст:

Я дуже вдячна за те, що організатори не забули про “цьоцю” Марію. Мені дуже приємно було побувати з вами, молодими і красивими, на цьому веселому і цікавому заході! Повболівати на конкурсі поїдання вареників, де позаздрила, що не я сиділа за тарелею з ними, бо дуже їх люблю! (Може команда “Правди” і виграла б тоді? :) ) Але! Найголовніше, що ви перша компанія, яка організовує такі корисні речі, які зближують і людей між собою, і зміцнюють тим самим повагу один до одного і самооцінку. А щодо моєї скромної персони, то я безмежно вдячна “Правді” за те, що мені видалась така нагода ще раз пережити найщасливішу частину мого життя - ЦЕ СЦЕНА! Яку я любила, люблю і буду любити до кінця свого життя. А також разом з нею і своїх слухачів, якими були ви, мої дорогі. Ще раз низький уклін вам за ваші теплі і бурхливі оплески, за чудові квіти, які ви мені подарували, такі ж теплі і сонячні, як і ви. Я безмежно вдячна за те, що ви появились в моєму житті!

Цілую! Люблю!

гурт "САМуРай". Женя (бас):

Дякуємо за таку можливість - виступити на сцені перед колегами. Ми трохи хвилювалися, але вже після першої пісні стало зрозуміло, що ми підготували мало пісень, наступного разу ми будемо підготовлені на всі 100%! Це для нас був гарний досвід.

гурт "САМуРай". Андрій (барабани):

По моїх відчуттях, людям сподобався наш виступ, а мені він приніс величезне задоволення і бажання працювати і рухатися далі, долаючи будь-які перешкоди :)

гурт "САМуРай". Ігор (клавіші):

Все дійство - це щось нереальне! Неймовірна енергетика, якою ти ділишся з публікою, а публіка ділиться з тобою - це неймовірно круто! Саме для таких людей хочеться творити! Дякую за можливість відчути себе частинкою неймовірного)

гурт "САМуРай". Всеволод (вокал):

Чесно, було дуже круто стояти перед публікою і намагатись підняти їм настрій!!! Хотілось зробити більше, але я шось застидався) Копальня найкращі! Підтримували нас по максимуму! Дякую їм :) Дякую всім хто був!!! Всім хто нас підтримували) Ми ще їм всім покажемо :) Обіцяю! Круто, коли можна отак повеселитись і розслабитись між друзями!!!


HR-команда, яка організувала все це дійство!

Володя, інструктор “Верхолаз Україна”:

Загальний настрій заходу з перших моментів, як і з перших команд, що приходили на етап, давав зрозуміти, що всі налаштовані на перемогу. Часом навіть агресія до вправи, але з часом і повага))) Потім звісно бачиш, що головне для всіх - активно та весело провести час. В загальному, всі працювали самовіддано і до кінця, навіть не дивлячись на втому, що проглядалась під завершення заходу. Відразу зробити розподіл на старшу вікову групу і молодшу так і не вдасться, оскільки не було настільки помітно.

Яскраво виражена командна робота в маленьких локальних)) командах, що безпосередньо змагались, але при тому не менш згуртована робота всього колективу, що прийшов провести час в парку Знесіння, напевне то головна концепція Холдингу Емоцій))) Всім інструкторам #steeplejackukraine було приємно працювати як з тренерами, так і з учасниками, ну і звісно, з організаторами) 

Змагання закінчились запальною вечіркою під відкритим небом