Фестиваль графіті на контейнерах на !FESTrepublic: вперше в Україні
07.07.17

25 художників з усієї України намалюють свої графіті на території !FESTrepublic. Перший в України фестиваль вуличних малюнків на контейнерах відбудеться 14-16 липня в рамках !FESTrepublic Weekend у Львові.

“Креативні райони європейських міст мають свій арт. А це - графіті, теги, стікери. Тож ми вирішили розмалювати головне тло нашого фестивалю - контейнери. Хочемо, щоб наша локація на !FESTrepublic мала свій арт, як і креативні райони в Дубліні, Берліні, Кракові чи Вільнюсі”, - розповідає Ляна Мицько, організатор !FESTrepublic Weekend.

Розмальовувати будуть 12 контейнерів на території !FESTrepublic. В одному з них організатори розмістять сцену. Цей, перший контейнер, вже готовий. Його розмалювали три художники: Сергій Грех, Keno Kickit, Dima Tabu. Інші 11 контейнерів художники почнуть розмальовувати уже з 9 липня, щоб встигнути до початку фестивальних вихідних.

Ці контейнери залишаться на території !FESTrepublic для використання під час майбутніх подій. А сам фестиваль графіті планують повторити наступного року та зробити щорічним.

Довідка

!FESTrepublic Weekend - фестиваль, який відбудеться під гаслом “Їж, твори, кохай”. Це також назви територій, на яких будуть відбуватись усі події вихідних: концерт, урбан-маркет, фотовиставка, проекції, ток-шоу, нічна програма в недобудованому корпусі та багато іншого. До !FESTrepublic курсуватимуть безкоштовний трансфер від Порохової вежі. Вхід: 50 грн - в обмін на спеціальний фестивальний значок із набором бонусів.