Школа вільних та небайдужих: проект майбутнього
20.07.17

Маємо новий проект, який на 100% спрямований в майбутнє. Творимо сучасну українську школу з унікальною моделлю, яка не відтворює британську чи фінську, а є саме українською. Втілюємо цей проект разом з мережею садків “Веселі та розумні”.

У вересні розпочинаємо навчання в Школі вільних та небайдужих. Приміщення - на території стадіону СКА (Навчально-спортивної бази літніх видів спорту Міністерства оборони України), вул. Клепарівська, 39а. До слова, це найбільша спортивна інфраструктурна база у Львові. Ми також подбали про добре приміщення для школи та умови навчання, які сприятимуть гармонійному духовному, фізичному та розумовому розвитку дитини.

“Кожна дитина - це великий і цікавий всесвіт. Його треба вміти побачити і активувати. І спільним зусиллями ми це зробимо”, - стверджує Олесь Пограничний, операційний директор школи.

Школа вільних та небайдужих працюватиме в режимі повного дня: з 8:15 (навчання з 9:00 до 18:00) до 19:00, з триразовим харчуванням. Після навчальних уроків діти матимуть заняття в гуртках та секціях на території школи.  А ⅓ всіх занять діти перебуватимуть на вулиці, за будь-якої погоди, тому гумовці та дощовики в списку обов’язкових необхідних речей кожного учня.

Після 4 років навчання у Школі вільних та небайдужих наші діти :

  1. спілкуватимуться англійською мовою на рівні А2 (вільно почуватимуться в англомовному середовищі),
  2. володітимуть знаннями загальної шкільної програми згідно держстандартів України,
  3. навчаться працювати в команді,
  4. вмітимуть плавати двома стилями,
  5. легко користуватимуться електронно поштою та пошуковиками,
  6. будуть вміти їздити на двоколісному велосипеді та грати в малий теніс
  7. вмітимуть надати першу медичну допомогу
  8. і навіть зможуть смачно приготувати їжу.
Зараз триває набір учнів і триватиме доки не наберемо 80 першокласників і ще 80 діток на підготовку. Школа працюватиме як повна середня загальноосвітня школа (11 років). З часом засновники планують зробити цілу мережу таких шкіл - альтернативних до традиційних навчальних закладів.

На території облаштують парник та міні-зоопарк, де діти спостерігатимуть та доглядатимуть за рослинами та тваринами. А в школі будуть міні-кухні, тихі зони для читання, просторі кабінети, пуфи, гамаки, проектори, екопідлога, спецобладнання в кабінеті праці.

Щоб стати першокласником дитина повинна пройти співбесіду, а батьки, попередньо зголоситись у формі .

Хочете дізнатись більше - заповніть форму. Адміністратор школи невдовзі надішле на пошту усю детальну інформацію та дасть відповіді на запитання.

Якщо у Вас є запитання, пишіть: vilni.school@gmail.com

Сайт школи: www.vilni.school