!FESTacademy: про виклики освіти з Владикою Борисом Ґудзяком
30.08.17
Першого вересня, коли всі учні та студенти починають навчання, пропонуємо призупинитись і подумати про майбутнє освіти в Україні. Цього разу на !FESTacademy поговоримо про освіту! Владика Борис, випускник Гарварду, багатолітній ректор, а сьогодні президент Українського Католицького Університету (УКУ), студент Йосифа Сліпого - буде нашим спікером. 

1 вересня, 19:00



Владика Борис Ґудзяк, єпископ Української греко-католицької церкви, голова єпархії святого Володимира Великого в Парижі для українців візантійського обряду у Франції, Бельгії, Нідерландах, Люксембургу та Швейцарії. Українець, що народився в США, громадський діяч, провідний науковець у галузі церковної історії, президент Українського Католицького Університету, учень Патріарха Йосифа Сліпого. Здобув ступінь доктора славістики і візантиністики в Гарвардському університеті. Почесний громадянин Львова.

Спершу Владика Борис буде ділитись своїми міркуваннями, а після - учасники зустрічі зможуть поставити спікеру запитання. 

Довідка: 
!FESTacademy - це проект, де ми говоримо з цікавими людьми про майбутнє України та світу. 


Майбутнє настає дуже швидко, по суті воно вже поряд. І ми хочемо розуміти його, спостерігати за змінами освіти, медицини, науки, культури, хочемо дізнаватися про інновації у виробничих процесах, медіасфері, мистецтві, подорожах, бізнесі та інших сферах життя. Тож запрошуємо усіх зацікавлених до нас на розмову з владикою Борисом про майбутнє української освіти. 

Зустрінемось на !FESTrepublic.
Вхід на територію з вулиці Кордуби: