PEN-конгрес і дискурс про правду в часи пропаганди
18.09.17

Сьогодні у Львові твориться історія. Вперше в Україні відбувається 83-й Міжнародний конгрес PEN-клубу – міжнародної правозахисної письменницької організації, яка має консультативний статус в ЮНЕСКО та ООН. На дискусії, зустрічі, презентації до Львова приїхали письменники, публіцисти, журналісти, історики з 70 країн світу. Делегацію PEN-клубу Росії не запросили до участі.

Ми не можемо стояти осторонь цих історичних подій, тому вирішили долучитись до організації Конгресу. Запрошуємо і Вас брати участь у відкритих подіях. Тема цьогорічного Конгресу – «Відстоювання правди у часи пропаганди» – нам сьогодні дуже болить: вона стосується інформаційної війни, яка для нас триває.

Ми вирішили зафіксувати цю подію і зварили нове пиво “Liberation. Порожнє крісло”.

Переконані, що меседж в сьогоднішньому світі може подавати не лише ЗМІ, але й продукт. Наприклад наше пиво, яке експортуємо в різні країни світу та подаємо на міжнародні пивні конкурси.

Презентувати пиво “Liberation. Порожнє крісло” будемо в рамках TRUE-вечірки, на якій зберуться делегати, письменники, літератори, журналісти. Тут можна буде почути про символіку та ідею пива. Хед-лайнери: «Shatur-Gudur» та «Joryj Kloc» – шалений мікс кримськотатарського та львівського драйву. 

Не пропусти історичну подію у Львові - 83-й Міжнародний конгрес Пен-клубу