Нове пиво в політичній серії “Правди”
14.11.17

Маємо нове “правдиве” пиво і нову етикетку. Ми завжди вважали, що пиво, - це не лише кльовий  і смачний продукт. Пляшка доброго українського пива може бути маленьким меседжем з України. Так в Театрі пива “Правда” виникла ціла серія політичних пив, які відзначають людей чи події, які серйозно впливають на світові політичні процеси та Україну зокрема.

Сьогодні представляємо вам наше нове пиво - “Трюдо”.

Джастін Трюдо - непересічний політик і красунчик, який міняє світ на краще. Оригінальні хобі, почуття гумору, проукраїнська позиція: все це зафіксували на етикетці нового крафтового пива, яке зварили в Театрі пива “Правда” на площі Ринок.

Так, текст на етикетці “говорить”:

Джастін П'єр Джеймс Трюдо – наймолодший прем'єр-міністр за усю історію Канади. Лідер ліберальної партії та улюбленець жінок, свого роду секс-символ.

Відомий любов'ю до кольорових шкарпеток і марихуани, активною підтримкою боротьби за права жінок та ЛГБТ-руху. Займається боксом та є постійним учасником пліток і спекуляцій  у жовтій пресі.

Уособлює собою нове покоління політиків. З початку війни в Україні активно підтримує український уряд та засуджує дії росії.

Христя Фріланд – міністр закордонних справ Канади, українка за походженням. Присягу складала, поклавши руку на Євангеліє  українською мовою. Активно лобіює інтереси України в уряді Канади та на міжнародній арені.

Самого Трюдо зобразили в українській вишиванці, він її справді має і навіть красувався в ній в День вишиванки, 19 травня. Сорочка вишита традиційним орнаментом - дубовими листками та жолудями, які символізують чоловічу силу та міць.

До того ж, Трюдо нещодавно отримав в подарунок набір кольорових шкарпеток українських виробників, а ще раніше українське поло від бренду “Авіація Галичини”.

Разом з Трюдо зобразили Христю Фріланд - українку за походженням, яка працює в уряді Канади. Знану захисницю інтересів України в Канаді та світі.

Українцям симпатизує Джастін Трюдо, це політик-неформал, який змінює світ на краще та ще й допомагає нашій державі! Етикетка -  про непересічність в сьогоденній світовій політиці.

Саме пиво - це IPA (світлий ель), з карамельною солодкавістю із солоду, що чудово збалансований квітковим ароматом хмелю “Магнум”. Смакує з сирами та білим м’ясом.

Можна придбати в крамниці у Львові (пл. Ринок, 32) або ж замовити доставку по Україні.