!FESTacademy: роботи і розмови про майбутнє
18.12.17

А сьогодні вже майбутнє? Просто зараз вже можна придбати собі домашнього робота-помічника і навіть поспілкуватись з роботом. Так і зображають майбутнє у багатьох фантастичних фільмах.

Всі ми в один чи інший спосіб чули про роботів. Людиноподібний робот Софія - перший, який отримав громадянство; Jibo - стаціонарний робот для дому, який може фотографувати, нагадати про важливі події, розповісти про погоду, (до слова, його розробкою частково займались українці); а ці неймовірні роботи від Boston Dynamics, які змінюють наше уявлення про те, як роботи можуть рухатись!?!

Поступово кадри з фільмів про майбутнє стають реальністю сьогодення.

Хто ж такі роботи, як ми будемо жити разом, чи узаконять три закони робототехніки Айзека Азімова?

Про все це поспілкуємось з футуристом і візіонером Васильом Мильком, R&D Director, SoftServe.

Подія відбудеться 21 грудня о 18:30 на території !FESTrepublic (простір, який, до слова, поєднує минуле і майбутнє). Вхід безкоштовний, за умови попередньої реєстрації. Формат зустрічі 30 хв - доповідь спікера + 30 хв на запитання та відповіді. Тому, не спізнюйтесь ;-)

Запрошуємо відвідати подію - відволіктись від буденності та подивитись на сьогодення і на майбутнє з іншої перспективи.

Довідка:

!FESTacademy: розмови про майбутнє - це проект, де ми говоримо з цікавими людьми про майбутнє України та світу.

Ми хочемо розуміти майбутнє, спостерігати за змінами освіти, медицини, науки, культури, хочемо дізнаватися про інновації у виробничих процесах, медіа-сфері, мистецтві, подорожах, бізнесі та інших сферах життя. І запрошуємо усіх бажаючих із собою. А допомагатимуть нам у цьому розумінні наші спікери – люди, які мають безпосередній стосунок до майбутнього, бо творять його кожен у своїй галузі.