Українське Вибране: Піккардійська Терція у Львові
30.05.18

Друзі, вже зовсім скоро четвертий концерт Українського Вибраного! 1 червня о 20:00 на !FESTrepublic - наша рідна львівська Піккардійська Терція.

Хлопці готують особливу програму, обіцяють лише вибране. Перед концертом, як годиться в нашому проекті, буде фан-зустріч з гуртом. Починаємо о 19:00, вхід на цю зустріч безкоштовний, а квитки на концерт можна купити на gasroli.ua.

А ще ми готуємо з “піккардійцями” виставку раритетних речей, фото, відео та спогадів гурту “Піккардійська Терція”. Її можна буде оглянути напередодні концерту або в перерві - в нижньому залі клубу на !FESTrepublic.

Наші партнери - Українська Академія Лідерства у Львові вже традиційно організують в часі концерту благодійний аукціон. Лотами будуть деякі речі музикантів та призи від спонсорів. Гроші з аукціону студенти Львівської Академії Лідерства візьмуть собі на навчальні проекти.

Якби хто забув, то

“Українське Вибране” - це серія концертів українських гуртів, які вже стали частиною української культури, на музиці яких виросло не одне покоління. Тобто, це концерти гуртів, які вже стали українською класикою. На Вибране ходять цілими сім'ями - з дітьми та батьками. Вхід для дітей з батьками до 12 років - безкоштовний.

Це спільний проект Холдингу емоцій “!FEST” та Української Академії Лідерства. В першому сезоні “Українського Вибраного” вже відбулись концерти гуртів Кому Вниз, Тартак та Плач Єремії, попереду ще концерт ВВ та Піккардійської Терції.