Воплі Відоплясова у Львові: Приходьте, люди, на вечір в клюб, там будуть танці
14.06.18

Все дуже просто, закриваємо перший сезон проекту Українське Вибране. Засновники українського рок-н-ролу Воплі Відоплясова зіграють незабутній клубний концерт 26 червня на !FESTrepublic, і то буде сильно! Гайда купувати квитки, поки є.

Танці з ВВ у клюбі почнуться о 20:00! А перед тим, вже традиційно, для нашого проекту ми організуємо зустріч для фанатів з гуртом. Хто хоче щось розпитати чи просто поспілкуватись з музикантами - то приходьте на 19:00 на FESTrepublic. Вхід на саму фан-зустріч - безкоштовний.

Під час концерту наш партнер - Українська Академія Лідерства у Львові - організує благодійний аукціон. Лотами будуть деякі речі музикантів та призи від спонсорів. Гроші з аукціону студенти Львівської Академії Лідерства візьмуть собі на навчальні проекти.

Нагадаємо:

“Українське Вибране” - це серія концертів українських гуртів, які вже стали частиною української культури, на музиці яких виросло не одне покоління. Тобто, це концерти гуртів, які вже стали українською класикою. На Вибране ходять цілими сім'ями - з дітьми та батьками. Вхід для дітей до 6 років - безкоштовний.

Це спільний проект Холдингу емоцій “!FEST” та Української Академії Лідерства. В першому сезоні “Українського Вибраного” вже відбулись концерти гуртів Кому Вниз, Тартак, Плач Єремії та Піккардійської Терції, попереду ще концерт ВВ.