Форумівські цитати як “передбачення” в Дзизі
20.09.19

Форум Видавців у Львові - то подія, яку важко переоцінити, в житті української книги і ти то добре знаєш ;-). Тому в часі 26 Форуму Видавців ми вирішили долучитись до популяризації української книги в свій креативний (ну як ми любимо) спосіб.

Дзиґа має традицію - подавати до кави або чаю побажання чи то передбачення. Колись її придумали творці Дзиґи аби плекати любов львів’ян до поезії. А тепер, в дні 26 Форуму видавців - 19-22 вересня, ми взяли цитати з найновіших українських книг, які вийшли до Форуму (то таке явище є в книгодрукуванні): як українських авторів так і іноземних - перекладених на українську, аби подавати їх до кави та плекати любов до української книги.

Тож, від сьогодні і аж до неділі, відвідуючи якусь подію Форуму в Дзизі, можна замовити собі кави і отримати “передбачення” - цитати з творів Тараса Прохаська, Гурама Петріашвілі, Мілана Кундери, Мар'яни Савки, Олега Сенцова, Марії Титаренко, Клауса Гаґерупа, Ірини Славінської, Галини Вдовиченко, а також Сергія Жадана з проекту: “Розділові наживо”.