Вперше в Україні R.O та KONOBA
01.11.19
Бельгійський дует R.O x Konoba - 1 листопада з концертом у Львові.


Двоє артистів, R.O та KONOBA, - експериментальний гурт, який поєднує вражаючі навички R.O у створенні електронної музики з потужними насиченими бітами та синтами та вокальні мелодії та гармонії Konoba. Ця музика - творить емоції та запам’ятовуються надовго. 

1 листопада вони зіграють концерт у Львові на !FESTrepublic. R.O та KONOBA презентують нові пісні, над якими вони працювати в мандрах. Починаючи з 1-го квітня 2018, вони подорожували упродовж 10 місяців, в 10 різних країнах, записуючи 10 нових пісень. Кожного місяця, будучи у певній країні, вони відкривали для себе найбільш захоплюючі та важливі місця, знайомились з людьми, виступали з концертами, співпрацювали з локальними музикантами, фотографами, операторами і тд. Більш важливо, R.O та Konoba постійно записували музику в дорозі, з наміром створити кожну нову пісню, яка буде характерною для тієї чи іншої країни. 

Хтозна, може Львів надихне дует на створення ще однієї композиції.


На концерті до музикантів також приєднаються українські мульти-інструменталістки Krapka;KOMA. Барабани та клавішні, труба, електрогітара та навіть вокал - учасниці проекту не обмежуються профільними інструментами. Тим самим дует створює звукове наповнення повноцінного бенду.

Довідка про музикантів:
Konoba
Після 5 років проведених у Англії та вивчаючи створення музики, Рафаель Естрехазі повернувся до Бельгії та започаткував свій сольний проект Konoba. Його перший альбом “Smoke & Mirrors” був виданий у січні 2017 та за ним послідувала серія sold out концертів по всій Бельгії, включаючи Ancienne Belgique та Cirque Royal. До вражаючої роботи музичного продакшину, Konoba вміло додає різноманітні звуки та інструменти, мрії та реальність, меланхолійний вокал та поп мелодії. Ці пісні надихають слухача танцювати та поринати у мрії.

R.O – 24-річний музичний продюсер, який зробив значний прорив з моменту його першого релізу на лейблі OZ Adapted Records у далекому 2013. Він почав створювати музику коли йому було 13 і ніколи не зупинявся. Згодом, у R.O з’явилась цікавість до електронного напрямумузики і він кинув школу, щоб займатися кар’єрою. Його треки, які є міксом hip hop, soul та future bass привернулаи багато уваги закордоном та завдяки Dillon Francis, Getter, Porter
Robinson, NGHTMRE, почали лунати по всьому світу