Інформація про карантин і роботу наших проектів
12.03.20

Друзі! Маємо дещо сказати про карантин і роботу наших проектів.

Наразі всі наші кнайпи працюють у звичному режимі, незмінно частуєм смачною їжею і емоціями. Окрім Трапезної УКУ та кафетерію – від 13 березня і до 3 квітня зачиняємось, оскільки ці проекти є частиною академмістечка, яке зараз на карантині.

Ми ще раніше ввели ряд додаткових заходів, аби наші простори були ще безпечнішими:

  • запровадили додаткову дезінфекцію приміщень, посуду, інвентарю та обладнання;
  • щоденно проводимо огляд працівників і моніторимо кількість хворих на ГРЗ серед своїх, аби розуміти, в якому стані наша команда і не допустити поширення будь-яких вірусів через працівників;
  • інформуємо персонал і гостей про потребу миття рук, додаткової дезінфекції (до речі, як прийдете в заклад, чуйтесь вільно, аби скористатись дезінфектором) і зменшення можливих контактів з людьми.

Наші Школи вільних та небайдужих (в т.ч. Школа мистецтв) закриваємо на карантин, для діток формуємо завдання, продовжуємо часткове навчання онлайн.

Ті більші події (200 осіб +) в найближчі тижні на !FESTrepublic скасовуємо. На подіях, котрі відбудуться, контролюватимемо температуру гостей на вході, і знову ж – додаткові заходи з дезінфекції.

Без паніки, але не будьмо легковажними. Здоров'я і здоровий глузд – понад усе. Сподіваємось, що скоро все мине, бережіть себе.

Боротьба триває!