Молоко для щасливих людей
24.04.20

В с. Поляни, яке недалеко від Львова, вже кілька років працює ферма. Ферма, де живуть добрі і гарні корівки джерсійської породи. Власне тут зародилась ідея Кооперативи молока як проекту.

В цьому куточку Львівщини нема виробництв, тут гарно і спокійно, в таких умовах і корови чуються комфортно. Довкола молока цих корівок і продуктів з молока нам вдалось об’єднати фермерів і тих, хто уможливлює, аби на твому столі був кльовий і смачний фермерський продукт. 

Чим наше молоко різниться від іншого? 

  1. Корисністю та вмістом. Корови джерсійської породи дають молоко вищої жирності, і в ньому підвищений вміст білків, а ще кальцію та цинку. Ми пастеризуємо молоко при 85 градусах, що дає можливість зберегти більше корисних речовин. 

  2. Воно чистіше і безпечніше. Молоко збирається безконтактним способом, без фізичного втручання людей. Через молокопровід та спеціальну систему фільтрів потрапляє до спеціального охолоджувального чану, а кожна партія перед пастеризацією проходить лабораторну перевірку. 

  3. Воно просто смачне, густіше та має присмак пломбіру.

Ми любимо наших корів і любимо те, що вони дають нам. І ті емоції вкладаємо в наші фермерські продукти. Тому називаємо наше молоко щасливим! :) 

Замовити доставку фермерського молока та масла по Львову можна тут.

Також можна придбати офлайн в мережі крамниць Два кроки.

Facebook | Instagram