Вдвічі більше бофонів від Lokal до кінця листопада
06.11.20
Як кому бракує файних новин, то ось — в листопаді ми вирішили, що за відвідини наших кнайп нараховуємо за витрачених 10 грн 2 бофони, а не 1, як звикло. 


То є добрий спосіб назбирати собі на пиво на весняний Craft Beer & Vinyl Music Festival, чи просто на наступний раз прийти, і за ті ж бофони посидіти за кавою чи з'їсти ше шось смачного. 
 
Тому обирай собі заклад, бери картку Lokal (чи додаток) і накопичуй удвічі більше бофонів!

Таке працює лише у Львові, в усіх наших закладах. Але є місця, де, на жаль, не працює – про це нижче.

На додаток, якби ти читав оце все на своєму екрані не у Львові, то по приїзду до нас можна поселитись в !FEST hotel, Мазох hotel чи Апартаменти на Ринку, тим більше, у Мазоху і Апартаментах на проживання в листопаді -15% з карткою Lokal. 

Поки не позакривали можливість десь троха пошпацерувати – приходь, приїзди, а ми будемо раді бачити! Не забудь маску, безпеку гарантуєм!

Пропозиція не діє в Театрі пива «Правда», в Трапезній УКУ та в Трапезній на Старознесенській, сувенірних крамницях, крамницях "Два кроки від хати", "Дідо", "Братванка", "Кондитерка", кав'ярні !FEST COFFEE MISSION, кав'ярні в Школах вільних і небайдужих, ресторан в !FEST Hotel та в Львівської майстерні шоколаду (в кав'ярні діє) і майстерні шоколаду в аеропорту.