Де зупинитися у Львові на свята?
04.01.21

Бо куди ж їхати на свята, як не до атмосферного Львова! Різдвяні ярмарки та спів колядників на вуличках створять тобі особливий настрій. 

Якщо їдеш сюди і не знаєш, де зупинитися, то маємо для тебе кілька варіантів!

Апартаменти Just Lviv It

Маємо 18 квартир у самому серці міста, навпроти львівської ратуші!

 

Тут ти поринеш в атмосферу стародавнього Львова. Підійматимешся закрученими сходами будинку,  зведеного ще за бабці Австрії, а у вікні видніються шпилі та дахи найвідоміших пам’яток міста і долинає запах кави із сусідніх кав’ярень. 

Тобі потрібно лише 5 хвилин щоб опинитися в затишній кав’ярні, в музеї, біля пам’яток архітектури чи на зупинці. Тому буде більше часу, щоби пізнати Львів з усіх його боків.  

Забронювати апартаменти Just Lviv It можна тут або телефоном: (067) 310 30 76.

І пам’ятай — чим довше залишаєшся з нами, тим менше платиш! 

!FEST hotel

Це сучасний готель, який розповідає про наше місто, зокрема про те круте і цікаве, те справжнє, що було у Львові колись, і що зникло і залишилось лише образами на старих фото чи в пам’яті старих львів’ян.

Це і Виставка крайова — найбільша в Європі промислова міжнародна виставка 1894 року, і старі львівські летовища та перші рейси, і «гіперлуп» 30-х років під назвою Люкс-Торпеда. 

Забронювати можна тут. Або телефонуй: (067) 000 18 82.

Поселяй друзів та отримай за це бофони!

Власники карток Lokal можуть поселяти своїх друзів чи родичів та отримувати на свою картку бофони!

Мазох готель 

Два генії Леопольда Мазоха – література та фантазія – знайшли своє втілення у самому центрі Львова, майже на самому Ринку.

В готелі твори найвідомішого мазохіста світу оживають і ніби вже опиняєшся у якомусь з його витворів, ніби стаєш Гуцульським Казановою і чуєш кроки своєї Володарки.  

Тут є певна інтимність та кулуарність – усього лише 14 номерів, не надто великих, але достатніх для того, аби зануритись у романтичну поетику Львова.

Забронювати можна тут.