WonderIPA проти Доберта Ромса! Шо там на 8-му Craft Beer & Vinyl Music Festival
14.05.21

Дочекались! Своя тусовка, купа кльових сортів пива, смачна їжа, ярмарок та музика з вінілів, LATEXFAUNА, розваги для малих і тих троха більших! Вже на цих вихідних, 14-16 травня на !FESTrepublic.

На весняний фестиваль до Львова приїздить 46 пивоварень і ще 7 домашніх пивоварів з цілої України. Юрко Заставний кинув клич для пивоварень зварити до фестивалю пиво з ягодами, тож варто чекати яскраві смаки на крані. Про те, хто буде наливати пиво можна почитати тут.

Ярмарок вінілів буде в приміщенні кав'ярні !FEST COFFEE MISSION. Теж на фестивалі лунатиме музика з вінілів. В музичній програмі на п'ятницю — українська електроніка, субота — хедлайнер музичного двіжу, банда LATEXFAUNА. А в неділю терасу на даху !FESTrepublic заповнять хіп-хоп ритми, плануємо виступи брейкдансерів, скретч-діджеїв і музичку від Culture Crew, Ціни Ритму та Гоні.

Ми вже звикли, що фестиваль є душевним і у всіх сенсах сімейним. Тут зустрінеш колєг, яких давно не бачив :) Але крім того, можна і треба приходити з дітлахами. Маємо спеціальну програму для малюків! А ще ми підготували крутезний приз за найліпший дитячий костюм супергероя на фестивалі.

Ну і певно не всі зрозуміли заголовок :), то коротенько розтлумачимо: цьогоріч стилістика фестивалю — комікси. То наша героїня зветься IPA, точніше WonderIPA, вона бореться за справедливість і має на меті не дати захопити нашу планету всяким злодіям, як то Доберт Ромс The Ugly Spider та інші посіпаки!

Шо ше цікавого:

  • забіг на підборах — варто зареєструватись
  • пивна йога — субота, 12:00
  • конкурс найліпшого костюма для домашніх улюбленців — реєстрація тут
  • арт-виставка Hero
  • вистави “Лондон” (субота, 20:00) та “Інтерв'ю з другом” (неділя, 18:00)

...а ще кінопокази, дискусії, пивовари в костюмах і трохи дощу (варто прихопити парасольку). Детальна погодинна програма тут.

Квитки онлайн або на вході.

До зустрічі на фестивалі! 

Все найактуальніше тут: