Нова, 18-та ціль !Фонду — ендоскопічний електрокоагулятор для лікування діток
07.06.21

Ціль №17 — досягнута! Разом ми зібрали кошти та замовили виготовлення ларингоскопа для дитячого ЛОР-відділення. Вже за місяць він буде готовий і зможе допомагати лікарям під час операцій. Про передачу ларингоскопа ми обов’язково повідомимо на сторінці !Фонду у Facebook.

Наступна, 18-та ціль !Фонду — ендоскопічний електрокоагулятор для відділення хірургії Львівської обласної дитячої клінічної лікарні «Охматдит».

Сьогодні життя та здоров’я дітей залежить від рівня медичного обслуговування. «Охматдит» — це державна лікарня, і як у багатьох українських дитячих лікарнях, тут бракує ресурсів на медичне обладнання для забезпечення якісного медичного обслуговування. Саме медтехніка — це те, що допомагає лікарям прогнозувати, запобігати чи усувати проблеми швидко та безпечно. 

Що це за прилад та яка його функція? Ендоскопічний електрокоагулятор необхідний для всіх операційних втручань, які несуть за собою розріз тканин з поглибленням. В Охматдиті їх близько 40 в тиждень, а це більше 2000 операцій на рік, і вони різної складності. Завідувачка ортопедичного відділення лікарні «Охматдит» Златослава Кузьо пояснює: «Під час операції проводиться пошаровий доступ до ділянки, де необхідно провести втручання, і цим приладом робиться коагулювання, простими словами — припікання судин. Це скорочує тривалість операції, покращує умови та візуалізацію ділянки у рані, що забезпечує якісну роботу, і головне — це безпека для пацієнта та мало травматичність».

Давайте разом досягати цілей, які рятують дитячі життя щодня і щотижня!

Необхідна сума: 80 000 грн

Перелік досягнутих цілей тут.

Пожертвувати кошти !Фонду можна онлайн тут чи підтримати бофоном (у додатку LOKAL і за телефоном гарячої лінії LOKAL — 0 800 501 494).