FIGHT LIKE UKRAINIANS
24.02.22
Друзі! В Україні почалась війна. 
Так, вона триває вже не один рік, але сьогодні зранку апетит ворога став більшим та агресивнішим. Не варто легковажити ситуацією, але маємо зберігати холодний розум і триматися купи. Будь ласка, читайте лиш перевірені джерела і не ведіться на фейки. Забезпечте свій побут, подбайте про себе і близьких. 


Ми слідкуємо за ситуацією в країні і відповідно до цього будемо повідомляти про роботу наших закладів і проєктів. Станом на сьогодні: 
  • Працюватимуть для відвідувачів заклади Криївка, Трапезна УКУ, Трапезна на !FESTrepublic.
  • Наші школи перейшли в режим навчання онлайн, офіси наших проєктів працюють в режимі чергування.
  • Офіс на !FESTrepublic – працює штаб та відкритий для працівників. 
Важливо – якщо ви приходите в наші простори, майте при собі документ, що засвідчує особу. Якщо маєте при собі зброю, просимо її залишити в нашої охорони і на виході вам її повернуть. Це для вашої і всіх відвідувачів безпеки. Ми не обслуговуємо громадян РФ. 

Ми готові організувати тимчасовий буфер на !FESTrepublic у м. Львові, – тут багато місця для того, щоб скоординувати разом волонтерів/організації, котрі займаються розміщенням та наших співгромадян, які їдуть з інших міст. Для обговорення таких пунктів для зазначених організацій, просимо зв'язатись з нами за телефоном: (050) 431 55 84.

Якщо маєте на Локальному рахунку бофони, ви можете перерахувати їх у Фонд вільних і небайдужих, ми конвертуємо їх у гривні та скеруємо на рахунок НБУ для потреб української армії. Це можна зробити:
  • У додатку Lokal в розділі Благодійність
  • Через гарячу лінію 0 800 501 494
Всі кошти, які ми зібрали для наступної цілі Фонду, теж переказуємо на рахунок НБУ. Якщо маєте бажання перерахувати кошти – то варто це зробити напряму тут.  

Боротьба триває!