Львівський шоколад в Японії!
01.03.23
Солодощі Львівської Майстерні Шоколаду тепер можна придбати у Японії. За кілька перших днів ми отримали багато позитивних відгуків, які читаємо через перекладач:) Дякуємо за підтримку друзям з Японії! 

Інформація шириться в соціальних мережах, зокрема у Twitter, де активно з’являються дописи з відгуками японців, а також словами підтримки для України в цей важкий час. Кожен твіт супроводжує хештег #ウクライナとチョコでつながりた,  що в перекладі означає «#Я єднаюсь з Україною через шоколад». 

 

Ініціаторкою знайомства японців з Львівською майстернею шоколаду стала відома блогерка та професійна баєр шоколаду Miri (Misato Kinouchi), яка подорожує по всьому світу в пошуку найкращих шоколадних виробів. Пані Кінуоші вже багато років знайомить японців з найкращими солодощами різних країн світу. Приємно, що серед останніх її знахідок став шоколад з України. 

Успіхом українського шоколаду на своїй сторінці в соціальних мережах вже встиг поділитись Надзвичайний і Повноважний посол України в Японії Сергій Корсунський: «Львівський шоколад тепер продається в Японії. Це лише декілька скріншотів повідомлень вдячних японців, які отримали оці файні коробочки з продукцією львівських майстрів».