Craft Beer and Vinyl Music Festival [fresh hop edition]
20.09.17

Друзі, вдруге організовуємо фестиваль крафтового пива та вінілів. Цього разу до нас на !FESTrepublic приїде 30 крафтових броварень та експортерів пива з Європи. Всі події відбуватимуться на !FESTrepublic з 29 вересня до 1 жовтня.

Як і минулого разу, Корі МакГінес, головний пивовар Театру пива ”Правда”, кинув виклик пивоварам - зварити пиво зі свіжого хмелю. Пивоварні уже його зварили, але воно ще бродить - якраз до фестивалю буде готове. Зазвичай, у пивоварінні використовують гранульований хміль, але наприкінці серпня та на початку вересня збирають врожай хмелю, який потрібно відразу ж використати. Тож запрошуємо Тебе прийти особисто на фестиваль, спробувати і визначити хто зварив найкраще пиво з свіжого хмелю.


Також на Craft Beer and Vinyl Music Festival відбудеться ярмарок вінілів - ще одна фішка фестивальної програми. Меломани знайдуть на !FESTrepublic платівки всіх можливих напрямків, стилів і часів.

Музична фестивальна програма - це концерти на території просто неба: LUMOS Orchestra MALOI, Somali Yacht Club, Stoned Jesus, а ще вечірки в !FESTrepublic.club та 10-му корпусі. До слова, LUMOS Orchestra MALOI будуть грати програму "Музика віртуальних світів", тобто саундтреки до комп’ютерних ігор: Half-Life, Fallout, Doom, Mass Effect та інших.

А Somali Yacht Club та Stoned Jesus взагалі розпочинають свої європейські тури саме у нас на !FESTrepublic.

Дитячу програму забезпечать: історичний клуб Чорна Галич та Дитячий розважально-пізнавальний клуб «Лис Микита». Тож не залишайте дітей вдома - беріть їх з собою.

А ще на Craft Beer and Vinyl Music Festival буде гараж пивоварів з майстер-класами та стендами від постачальників пивоваріння. Смачну їжу та напої приготують львівські ресторани. А ще саме в нас байкери будуть закривати мотосезон.

Ну і, звичайно, Zero Waste. На фестивалі будуть сортувати сміття і не наливатимуть пиво в пластикову тару - лише в скляні фестивальні келихи, або у твій улюблений, - принось з собою!. Фестивальний келих можна придбати на території !FESTrepublic за 40 грн. Також на фестивалі буде діяти спеціальна валюта для пива - фішки з переробленого пластику. Їх можна придбати за 15 грн. також на території фестивалю, або напередодні в закладах Холдингу емоцій «!FEST».

Вхід на фестиваль - вільний. Організатори забезпечать безкоштовний трансфер від Арсеналу.

Зустрінемось на Craft Beer and Vinyl Music Festival.

Програма

29 вересня (початок о 16:00)

  • LUMOS Orchestra - ex-Cantabile Orchestra з музикою із комп'ютерних ігор
  • Dj Nevidomy
  • Вечірка від львівських вінілових DJ'їв VINYL HEADS в 10-му корпусі (вхід на нічну програму - 100 грн)

30 вересня (початок з 12:00)

  • MALOI - Київ, панк
  • Somali Yacht Club - Львів, stoner rock
  • Stoned Jesus - Київ, stoner rock
  • DJ Roma Shpak
  • Вечірка регі-DJ'їв СВІЖІ ШИШКИ у !FESTrepublic.club (вхід на нічну програму - 100 грн)

1 жовтня (початок з 12:00)

  • Забіг Похмільна миля
  • регі-DJ'ї на території фестивалю

На фестивалі діятимуть:

  1. Ярмарок вінілів у !FESTrepublic.club (партнер - Vinyl Club)
  2. Гараж пивоварів на території торгової зони з майстер-класами та стендами від постачальників пивоваріння
  3. Дві дитячі зони - від Дитячий розважально-пізнавальний клуб «Лис Микита» та історичного клубу Чорна Галич