TELESYK AIRLINES. Забавки щасливих людей
14.12.21
Всі люблять бавитись! Це те, що робить нас дітьми, завжди викликає посмішку і, зрештою, робить щасливішими. 


Все, що ми спочатку навчились — ми навчились через забавки. Ми поставили собі за мету створити такий простір: показати та познайомити зі світом іграшок, розповісти їх історію, знайти ті, які вже змінили світ, і показати, що є бестселером в інших країнах. І разом з командою Авіації Галичини ми втілюємо цей задум на площі Ринок.


Наше завдання — показати найкраще і стати твоїм порадником в світі забавки, зробити трохи щасливішим. Бо певне не всі знають, що люди бавляться «Йо-йо» вже більше як 2500 років; перші «Пазли» являли собою мапи світу, розпиляні по державним кордонам, і використовувалися для занять із географії; «Монополію» запатентували у 1935 році і з того часу в неї зіграло 750 мільйонів людей по всьому світу; а машинки бренду Matchbox з`явились через заборону приносити до школи іграшки, більші за сірникову коробку — так розробник створив для своєї доньки першу модель.


Ми відбираємо лиш ті іграшки, якими самі бавимось :) Бо хочемо, щоб кожен, хто їх купує, міг бути певним, що бавитись — корисно і цікавою. І віримо, що дорослі мають обирати іграшки і допомагати з вірним вибором своїм дітям. Бо забавки щасливих людей — це або крута історія створення, або захопливе використання фізичних явищ для гри, або геть нова для нас культура з відповідними елементами, або все відразу.

Запрошуємо в простір щасливих людей, тут бавляться всі :)


Telesyk Airlines

пн.-нд. 10:00-21:00
(067) 933 67 06